Diskusia k článku Ivan Antala: Máme presne zmapované silné i slabé stránky Expresu a konkurencie. Aj v tom spočíva naša sila
Šak musia chudáčkovia Expresacky žiadať o výnimku na kvóty lebo netreba zabúdať že sú najpočúvanejší tak si zrejme myslia že im prejde všetko.
OMG: o piesňach hovorí ako o "produktoch" a spomína "kvalitu a popularitu produktu". Aby som teda dodržal terminológiu Expresu: o popularite "rotovaných produktov" sa nebudem prieť vzhľadom na cooltúrne povedomie slowatche aj vďaka médiám ako rádio Expres, ale hovoriť v ich prípade o tom muzaku ako o "kvalitnom produkte"...
sa cudujem tym chudakom co pocuvaju trapny Expres, v kazdom vstupe medzi pesnickami sa min. 3-5krat niekedy aj viac dozviem ze pocuvam raaaadiooooo Eeeexpresssssss, aby som to nahodou nezabudol a ked si to spocitam za hodinu to je 60-90 krat cista demagogia gratulujem Vam blbeckovia treba pocuvat aj nadalej ved su predsa najlepsi vo vymyvani mozgov. Stale tie iste odrhovacky dokola a este budu ziadat vynimky to je nonsens. Chce sa mi vracat....
Ja skôr nechápem ako môžu toto rádio počúvať šak tam stále to iste hrajú, ukričané jingle trápny moderátori.
za tie kvokvóty by som toho dlhovlasého zženštilého a Jacka Rozparovača s 200 % sebavedomím zavesil za oo do prievanu. Na mieste vlastníkov, by som ich v živote nezahral v rádiu týchto vychcaných skrachovancov s produkciou 0 bodov a napichnutých na skrachované politické strany ako pijavice ... Otras
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň