Diskusia k článku Rádio Max sa náhle rozlúčilo s poslucháčmi a stíchlo
co su to jingle? Kde to zijem? To ma byt nejake kriterium kvality toho hnoja v terestrialnom priestore? Potom sa niet comu ndivit, ze je to riadne zapachajuci hnoj
A mne je asi jedinemu smutno... R. Max mi sice nesedelo hudobne, ale mali profi mix hudby a skvele dynamicke jingle, hlavne mi je vsak smutno vzdy, ked zanikne regionalne radio. Ono je asi osud lokalnych radii specateny, ved ledva prezivaju celoplosky... ale aj tak vzdy zaboli, ked sa uz i tak biedny slovensky eter este viac preriedi... :(
by sa mohla dočkať aj Nitra rádia _FM.
101,0 by sa hodila aj pre blízkosť 101,2 Trenčín. V N.Z. zase na 98,7 , ktorá nie je tak zarušená ako 102,8 , kde sa do toho mimo mesta tlačí silné Kronehit rádio 102,9 zo Semeringu.
Alebo 102,8 NZ nechať pre patriu a 98,7 dať Rádiu FM lebo ta ma lepšie pokrytie jak 102,8.
Na 101.0 MHz Nitra by mohli dať Rádio_FM
a
na 98.7 MHz Nové Zámky by mohli dať RSI alebo samostatnú Patriu (a na 102.8 nechať Devín)
Licenciu majú stále platnú, jednoducho sa rozhodli to vypnúť. Dnes sa žiadne z regionálnych rádii sa nemá ekonomicky dobre. Majitelia fungovanie často dotujú z iných aktivít. Hovoriť o uvoľnení FM pásma je síce pekné, no ani o voľné frekvencie sa dnes nedá predpokladať, že bude nejaký veľký boj.
A nie je to náhodou tak, že zabudli požiadať o predĺženie licencie na vysielanie ? ? ? Tak ako rádio Flash v minulosti...
To vlastní voliaky tvrdohlavý trulo. Tiež su radia One v dlhoch, dotuje ich. A uplne zbytočne. Pravdepodobne nenájdeš ani 1000 ludi dokopy čo ich mesačne počuva. Len zaberaju FM pásmo. A RVR nič nerobí
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň