Diskusia k článku Trnavské rádio v Trnave 2. najpočúvanejšie
To ozaj nech piatok 22☆23h nepocuva CSFR lebo ani nevie co to a nepozna taku hudbu a nemal by slov a potom by tu nemal o com kecat.nevie co dobre.ale ja zas by bol za opacne.cely den ty a tu hodinku trnavske radio.vsak ja uz minule dal na neho oznamenie lebo sa vydaval za inych ludi pod tu istu svoju ip adresu.len musime aj my uz nieco urobit lebo neozyvas.trnavske je prikladom pre ostatne radia a ozaj verim ako pise marek z po ze keby bol viac frekvencii tak tie ostatne žbrndy mozu schovat.takze lovu zdar ako sa hovori a nech tak dari dalej
Tak to ti radím nabuduce skúsiť nepočúvat piatok 22-23h, ale normálne cez deň ;)
Na trolling od teba sme si na tomto webe zvykli. Máš vždy názor a ešte aj na úplne všetko, aj keď tomu zväčša rozumieš za ťaví prd. Internet do každej rodiny zjavne nebol dobrý nápad.
Po 2 "pesničkách" ma rozboleli uši aj hlava.
V TT zrejme stúpa spotreba omamných a psychotropných látok.
Nie som síce z Trnavy ale minule som si len tak pre zaujímavosť to rádio pustil cez net. Čo sa ale týka kvality rádia, bol som veľmi prekvapený nato, že majú to také dobré vyladene a pokojne by mohli konkurovať aj veľkým radiam. Teda je to jedno z tých pocuvatelnejsich rádií.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň