Diskusia k článku SUB FM: Chceme byť alternatívou a naučiť mladých opäť počúvať rádio
Kamo, tebe asi preplo.. vrat sa do minulosti a navstiv Woodstock '69.. (pomocka: cislo 69 reprezentuje rok, nic ine). Podla toho, co pises, budem asi riadne sfetovana hlava, prechlastana, opiercingovana, homosexualna transka a ja neviem co, len preto, ze mam rad alternativu v eteri viac ako komercne otrepane zalezitosti.. ale vies co? nie som ani jedno z toho vyssie menovaneho.. tvoja dedukcia je trosku derava.
Tvoj vysoko odborný názor, ktorý nie je vôbec homofóbny, je skutočným prínosom do tejto diskusie.
Dufam ze ako mensinove radio bude podobne politicky angazovane ako jeho najblizsi konkurent radio FM! Samozrejme smerom na liberalno-duhove nabozenstvo. Bez toho je to len akasi hracia skrinka, substituovatelna internetom v dnesnej dobe. Aj drogovo priatelsky Ragtime (zazitok z vone) isiel v tychto slapajach, len akosi dosiel... Nuz a radio The End ze vraj zacalo tam kde tato fet-legenda z 90tok skoncila, takze bez poriadnej agitacky, ciernych labuti, feministiek alebo Rudiho Rusa ani na krok.
Napr. lcd monitory namiesto crt :)
Pretože vybavenie najmodernejšou vysielacou technikou je podľa mňa v rozpore s finančným budgetom, ktorým toto rádio disponuje. Bez urážky, ale podľa mňa ide o totálny low cost. Ak niekto z autorov nájde odvahu a popíše čo myslel najmodernejšou vysielacou technikou, budem rád konfrontovaný.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň