Diskusia k článku Rádio Rebeca prišlo o frekvenciu. V hľadáčiku aj nevyužité frekvencie Rádia Wow a zmeny v Rádiu SiTy
:D, dobre tak neďakujem. Nie ale ako naozaj. Veď to čo píšeš, tak 15% s tch 20% fungujúcich to hralo tak katastrofálne, že ani pes neštekol. Dobre tak!
Funko zreteľne neoznačuje vôbec a tam to nikomu nevadí. Oni tam označujú reklamu nejakým zvukom, ten však môžete počuť len v prípade, keď počúvate cez slúchadlá a veľmi sa na ten zvuk sústredíte. Čo sa za zreteľné označenie určite považovať nedá, keďže sa ho pri bežnom počúvaní nedá počuť
Ani to nem mohlo fungovať... Made in Starý Robertko...
@Seth
Ďakovať mi nemusíš. :)
Inak ma RVR príjemne prekvapila, čakal som, že "pre covid" zvolia jemnejšiu sankciu a budem musieť dať aj tretí podnet. (:
Btw. smutné, ako dopadlo kedysi celkom v pohode rádio (Rebeca), stačí si pozrieť ich web (vrátane programu) a človek si utvorí obraz...
Nech tam vysiela hoci čo, pre mňa za mňa aj rádio Mária, ktorému nedávno len o chlp ušla 107.70 MHz. Vždy lepšie ako súčasný stav (počas doby, kedy mala 89.00 MHz pridelená Rebeca, bol ten vysielač snáď 80% času off).
Inak za mňa by som tam asi najradšej uvítal Anténu Rock, nech si ju okrem mobilu môžem občas naladiť aj v práci či aute.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň