Diskusia k článku VIDEO: Verejné vypočutie žiadateľov o voľné FM frekvencie - marec 2022
Prestaň tu tapetovať diskusie,. Kľudne sa vráť tapetovať na web magistrátu BA4, keď už Ti to rádio nechcú zafinancovať.
PREVENCIA KORUPCIE
Bindasovi pride nelogicke radio KE v Bratislave...
No ale my na vychode tu mozeme mat Bratislavske radia ze - FUN,Expres,VLNA,E2,... nepresvedcite ma, tvaria sa ako celoplosky, ale su to BA radia a preto nepocuvatelne pre normalneho vychodniara :-)
Veď ak by boli lokálky a regionálky tam kde majú, prežili by a pri dobrom menežmente by aj prosperovali. Mňa to naštvalo pri tej Šírave včera; akoby v Kráľ. Chlmci ľudia nepotrebovali svoje rádio - ten je na dohľad od MI, no bez pokrytia a to im nevadí, no oni idú riešiť PP a PO, kde je násobná konkurencia a presýtený trh. Rovnako Zemplín je pri Humennom, Svidníku, Snine... prečo ich nezaujíma ten ich región? A Košice v BA, to bol argument hodný mysliteľa... aj v Írsku sú východniari, dúfam, že už vybavujú podklady :))
spomínalo sa tu meno Začková - náhodou niekto nemá k dispozícii starší dokument Eko ďalej?
Tie regionálky v úplne iných okresoch sú úsmevné - ešte TT sa dá ako tak pochopiť v DS (dochádzanie za prácou, bla bla bla), niečo ako SiTy GA, ale KE v BA? :-) Potom by asi mali mať programovú štruktúru regionálne nezávislú...
Pe3k: Asi to s tym krachovanim nebude take zle, ked sa tolko radii stale bije o frekvencie. Aj preto si myslim, ze to sa hentak stazuju len neschopni manazeri konceptualne nefunkcnych radii, ktori robia nieco, o co proste neni zaujem. (ale trpi tym cely eter, ked vsetkych frekvencie po vsetkych regionalnych radiach vyzobe nejaky expres)
Suhlasim. Najzabavnejsie bolo tvrdenie minimalne jedneho zaujemcu, ze ma X reklamnych partnerov v Bratislave, ktori sa nevedia dockat momentu, ked jeho radio dostane pridelenu frekvenciu v Bratislave.
Rádiá nám tu dlhodobo vyplakávajú, ako nevedia prežiť a dnes počúvam 3. - 4. prezentujúcich hovoriť o tom, aký veľký ekonomický potenciál tu máme, ako inzerenti ledva čakajú, aby mohli kúpiť rekl. priestor a ako jednoducho sa to dá uživiť. Veľmi som zvedavý na ten cirkus, ktorý tu vznikne, ak rozdelia tie balíčky (spoločne prideliteľných) frekvencií. Treba uznať, že využiť sa dajú rozdelením, no ak by tam nebola tá podmienka, určite by sa o viaceré z nich uchádzalo viac záujemcov. Mrzí ma, že na jednu výnimku nikto nezvažoval digitál, keď už tak všetci potrebujú ísť do BA (mimochodom, mnohí počúvajú rádiá cez net.). Posledné, čo mi vadí a bolo na to poukázané, je rozťahovanie sa lokálok/regionálok - Šírava sa ťahá pod Tatry, KE sú v Liptove a BA... Zásadne by som uprednostňoval reg. príslušnosť - napr. aj Trnavské pri DS. Veľmi som zvedavý veru...
A je mi zle z RVR. Príde mi to ako RVR Slovenska = obecne zastupiteľstvo Fekíšovce. Ani jeden kompetentný človek. Potom sa nečudujme ako je na tom slovenský trh.
Pani Začková z RVR chválila v streame Lumen z čias, keď tam vysielal p. Boris Koróni, áno...ten konšpirátor, ktorý je za Slobodným vysielačom. Gratulujem k dostatočne "kritickému" mysleniu.
Majiteľ...Kožuch ukázal na vypočutí, že je zaseknutý v rádiovom praveku. Keď sa oháňa tým, aké davy ho "počúvajú", tak online je to cez deň obvykle menej ako 10 ľudí, v špičke max 17: https://radioserver.online:9932 - gratulujem k tým davom...tam nik príčetný nemôže inzerovať.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň