Diskusia k článku VIDEO: Rozhodovanie o pridelení voľných FM frekvencií - september 2022
Presne tak, stále bez reklamy .... a kto to financuje? Ako dlho vydrží firma bez príjmu? Počúvanosť bola doteraz 60 poslucháčov denne. To je super číslo a inzerenti sa tam určite hrnúť nebudú... Konkurenciu nebude mať možno tak v okolí Nitry a Topoľčian, ale Prievidzu a Trenčín má Rádio_FM pokryté. Do Nitry je aj mierny presah z Bratislavského vysielača.
Nerozumiem o čom tu hovoríš. SUB FM vysiela prevažne v oblasti, ktorú RTVS nie je schopná už x rokov pokryť. Takže v terestriálnom pásme tu SUB FM nema absolutne žiadnu konkurenciu, narozdieľ od tvojho nižšie spominaného The End v BA. Nakoľko SUB FM hrá komerčnejšiu hudbu, stále bez reklamy, tak po hudobnej stránke je zaujímavejšie, pretože je bližšie napr. k zahraničným rádiam ako ČRo Wave, či rakuskemu FM4.
@Ignacpd
Majú, ale chceli výkonnejšiu frekvenciu s väčším pokrytím. Plánujú sa jej vzdať a v budúcnosti sa o ňu uchádzať pre rádio Rock.
Melody nie su jemnle melodie? Ved tie uz maju na Skalke jednu zenevu 87.7, naco im je 97.6?
Prekvapilo ma že aj napriek výhradám k rádiu SUB FM im rada pridelila ďalšie frekvencie. A to aj napriek tomu, že v BA sa o menšinový žáner pokúšalo už rádio The End - a to neúspešne. Plus treba povedať aj to, že konkurovať Rádiu FM bude ťažké, ak nie nemožné.
A rádio Melody? Pozrel som si plánované pokrytie - no budú mať takmer 100% pokrytie, chýbať im bude už asi iba okolie Revúcej a Štrby...
Som zvedavý, čo bude s frekvenciou Banská Bystrica 87.7. Také rádio Vlna by sa mohlo o ňu uchádzať v najbližšom konaní....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň