Diskusia k článku Čo počúvať počas sviatkov? Europa 2 vytiahne Ofenbach aj Calvina Harrisa, Melody Mázikovú aj Skrúcaného
Nikdy som nenapísal, že ma to nebaví alebo nezaujíma. Ja to sledujem inak, s nadhľadom. Hudbu akú hrajú si pozriem na playlistoch, vypočujem si spôsob komunikácie moderátorov, aké spravodajstvo ponúkajú, ako komunikujú s reklamnými klientmi, aké kampane majú a podobne. A na to nepotrebujem počúvať SK rádiá dennodenne 24/7....
Zaujímavý tvor si. Slovenské rádiá nepočúvaš, ale chodíš na tieto stránky a s radosťou tu diskutuješ. To akoby som ja začal chodiť na poľovnícke stránky a aktívne sa tam zapájal do diskusií. Lenže ja si neviem predstaviť že by som chodil na stránky a diskutoval tam, kde ma to nebaví, nezaujíma. No ešteže sa ti nepodarilo kúpiť to jedno rádio, lebo mať takého majiteľa ktorého to nezaujíma, to teda fakt naša krajina nepotrebuje
Konečne viem čo počas sviatkov nebudem počúvať. Budú to slovenské rádia. Je pravda že ich nepočúvam skoro vôbec. Len občas, aby som mal prehľad a potom s veľkou radosťou preladil inde, do zahraničia....
Žiaľ, chýba mi v nej jedna silvestrovská tradícia na najlepšom rádiu. Vyzerá to však, že líder na rádiovom trhu má stále čo ponúknuť. Najmä toho Silvestra sa budem snažiť pozorne si všímať a v tej správnej téme objektívne hodnotiť. Snáď to hodnotenie vyjde tak, ako minulé roky, teda objektívne a nezaujato. Teda ak bude na to čas...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň