Diskusia k článku Rádio Expres má nového moderátora, v priebehu septembra začne vysielať z nového štúdia
No očakával by som že takí profesionáli za aké sa rádiá Expres a E2 považujú majú nejaké dlhodobé plány a očakávania čo sa týka moderátorov a od 2.septembra nasadia nového, na všetko pripraveného človeka. Voľakedy to vo FUNku fungovalo tak, že Adela Banáška intenzívne moderovala počas noci a dnes už nebohý Tibor Hlísta ju usmerňoval čo a ako má hovoriť. A keď ju nasadili na ostro, všetko fičalo ako malo.
Toto v E2 mi pripadá tak zmätene, keď majú niekoho ešte nepripraveného, nie je to dostatočne odkomunikované, to miesto je defacto prázdne a je tam akási dočasná náhrada.....
Dnes na konci Sketch Bros Diana povedala, že tento týždeň bude riešiený provizórne inými hlasmi a náhrada za Vlada nastúpi od budúceho týždňa. Takže asi to bude nový hlas, ktorý je zatiaľ v zácviku.
Janys gce ókukovaď Zůzanů Bůbyĺkovů; hentă se mů neivjac lýbý...
Osobne si myslím že dať toho moderátora do Expresu je krok vedľa. Viac pasuje do mentality E2jky ako expresu.
aj webkamera? V česku aj na youtube možete sledovať moderátor českého rozhlasu ako vysielajú. čauko .
Mohli sa spomenúť aj niektoré veci čo sa týka sesterskej Europy 2. Podľa toho čo sa na ich webe týka, Láďo aj keď bude v Exprese, zostane aj naďalej v Troch prasiatkach. A na E2 bude nová show Socky, každý utorok o 22:00, moderovať bude Lea, o čom to bude sa dá nájsť na webe E2. Som zvedavý čo bude s časom 9-12, pevne verím že sa z toho nestane nemoderovaný blok. A tiež som zvedavý či nové štúdio na Exprese bude nejakým spôsobom počuteľné v éteri
Zmeny v programe sa bežne robia vo všetkých rádiách na svete. Častokrát je to reakcia na konkurenciu, ktorá priniesla niečo nové.
Ja som zvedavý, kedy rádiá začnú niečo robiť so šlágerhrajkami Vlna a Melody, pretože sú to dve najzbytočnejšie celoplošné rádiá na Slovensku.....
Vyzera to tak, ze expres nie je sookojny s vysielanim, kazdy rok len menit program je chore
Takže Expres sa už zobudil a šéf marketingu niečo napísal.....
A čo Dutka? Ten si ešte stále užíva leto? Haloooo, vstávať a makať.....
O RTVS je škoda hovoriť, tí sa ešte stále venujú rebrandingu a prepúšťaniu tých schopných....
Zvyšné rádiá ani nevedia čo je to marketing, takže škoda písať....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň