Diskusia k článku Rada pre mediálne služby rieši prehrešky troch vysielateľov
Otázne je v tomto prípade, o aký transmitter sa jedná ale o bežne predávané ak nie sú nijako upravované tak podľa mňa nie.
Otázne je, či vieš, že si zodpovedný za nelegálne vysielanie. A či si si vedomý, že prípadná kontrola Ti môže zhabať ten transmitter a vyrubiť mastnú pokutu.....
V takom New Yorku sa s tým neserkali a takému "nelegálnemu" vysielateľovi šupli dvojmiliónovú pokutu.....
Mnou používaná frekvencia a môj vysielač teda FM transmitter. Ak mám byť korektný. A áno tieto dotknuté správy rádia Regina boli vysielané aj na mojom vysielači resp na mnou používanej frekvencii ale za obsah správ zodpovedá STVR teda tí ktorí vysielali dané správy v rádiu Regina. Teda zodpovednosť za obsah rádia Regina nepreberám.
Ešte aj tu to zakakáš svojimi kecami o 102.7 MHz. Apropó, frekvencia 102.7 MHz nie je tvoja ako píšeš, ale patrí štátu.
Správy rádia Regina východ išli aj na mojej frekvencii na 102.7 MHz, obsah správ je zodpovednosťou samotného vysielateľa a nie vysielacieho strediska ktoré len preberá obsah ktorý daná stanica vysiela, pričom vyvolanie stanice rádio Regina je vo verejnom záujme, sobotné dialógy nešli na 102.7, keďže rádio Regina po rádiožurnále o 12:00 v sobotu vysiela reláciu rozhlasový bakalári, rádio Slovensko sa vysiela medzi 18 a 19 hodinou, nakoľko rádio Regina nevysiela radiožurnál v pôvodnom programe, z rádia Slovensko je tak okrem rádiožurnálu a šport žurnálu dostupná aj relácia k veci, nie však relácie sobotné dialógy a z prvej ruky. K téme dobré rádio, ako je to s parametrami 104.1 ? Hádam im to neodoberú, a zaujímalo by ma spustenie Košice, Domaša a Poprad. Kedy to bude @DobreRadio ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň