Diskusia k článku Rádio Melody sa aj tento rok mení na vianočné. Pre poslucháčov si pripravilo špeciálne prekvapenie
A tak som si pozrel článok na Radioszene o vianočných rádiách, ktoré odštartovali v Nemecku
https://www.radioszene.de/85897/weihnachtsradio-li…
A hneď prvé rádio Antenne Schlager malo pekne prispôsobenú web stránku s vianočným motívom. Tak to bolo aj pri iných, v článku spomínaných rádiách.
Hneď som si omrkol webku rádia Melody a tam nič, nula, prd makový. Taká veľká mediálna skupina ako Bauer je, sa zvysoka vykašľala na sociálne siete. Lebo sú leniví a neschopní dotiahnuť veci do konca. Žeby za to mohol ten toľkokrát ospevovaný slovenský manažment?
Okrem hlavnej Sky vysiela ešte 9 ďalších Sky rádií, z toho dve v DAB, zvyšné sú internetové.....
Väčšina sú asi samohrajky, všetky pod značkou Sky. Toto je iný prípad, síce patrí pod expres, ale má značku Melody, nie je to až tak doplnková stanica, tie doplnkové Sky predpokladám nie sú moderovane, keby sa rozbehlo DAB aj u nás, tak takto by to tiež mohlo fungovať. Melody chill stanica (myslím jemné Chill Out sa ešte stále nazýva zatiaľ mohli to premenovať) by sa v DAB mohla zmeniť na vianočnú dočasne a potom následne vrátiť k pôvodnému programu, ale aj takto OK z ale stačilo by napríklad od 6 Decembra a trebárs do 6 Januára vrátane. Inak myslím že by to stačilo aj od 21 Decembra alebo dokonca až od 24 Dec...
Napríklad v Holandsku funguje SKY radio v FM a V DAB má tiež niekoľko staníc. Jednu z nich dočasne premenovali na Sky Christmas a takto vysiela už od 1.10.....
Okrem toho Vianoce už naplno fičia v obchodoch, takže by som povedal, že Melody má meškanie :-D
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň