Diskusia k článku Niekoľko noviniek z Fun Radia
ROCK FM bolo odpad tak pred rokom, ted uz neee... praveze spolu s FUN 2 najlepsie a najnormalnejsie radia na Slovensku...
tomas bol jednym zo stalic funka neviem ako ste ho nemohli mat radi, to ste sa s nim asi nerozpravali mimo eter je to fakt super moderator, skoda ze odchadza do takeho odpadoveho radia akym je rockfm a co keby zobrali ako moderatora do superstar tomasa namiesto pica?
rockfm je odpad nech zije funko
PS Danny asi potom nevies co je dobry moderator
No xlapci pobite sa :)))
Musim povedat, ze mne bude Tomas (Moje meno je Tomas :D ) veeelmi xybat :( Jeho styl moderovania mi vyhovoval a aj ma pobavil.Je super :)
eXot: No tak si vylej srdiecko,co sa ti zas posnivalo.Nebolo to o tom ako Ta vlk nahanal....
A daleko ma akurat k svojmu zaniku.Po Sro je to najstarsie radio na Sk a samozrejne aj najlepsie!!No povec co pocuvas Ty ?Ja nepotrebujem preladovat,mne to hra cely rok a nie jeden.Ja niesom eterovy prostitut,ze dnes mi bude dobry tento a zajtra ten.Treba si spravne vybrat a je po probleme
Najlepšie na SK?prosím Ta zobudˇsa a prestaň snívatˇdobre.Fun má daleko od fun!! Velmi daleko.
eXot: mne sa zda,ze najvacsi magor si asi Ty!!!! Fun je fan!!! Najlepsie na Sk a vsade kde sa da naladit!!!! Aby si v tom uz aj Ty mal jasno(aj ostatny)!!!
Ano vieme čo tým chceš povedat´-že teraz sú tam ešte väčší magori ako boli predtým!
... a čo takto Adela, Miňo, Sajfa, Milo, Bučo, Pico a veľa veľa ďalších ... ? Tí teraz robia Funko Funkom! A má 400 tis. poslucháčov, konečne si polepšili. Má to šťavu a nemusím prelaďovať - a to je pre mňa okrem iného komfort :))) To som zhrnul len tak povrchne, samozrejme, ale určite viete, čo tým chcem povedať ...
no - pravdu povediac - kedysi som bol "notoricky" posluchac funka, ale odkedy odisli hviezdy, ktore ho zakladali a robili z neho to prave FUN radio - moj zaujem upadal...teraz ho uz nepocuvam...darmo - Ready,steady, GO! je len jedna z mnohych (samozrejme byvalych) kvelych relacii. Mravec, Dalila, Martin, Tibor, Pato, Ola...
to boli casy ked este vo FUN zneli hlasy: Pato Ziman, Tibor, Nikodym ( to ale bol este iny Martin ako je v Milionarovi :-(( ),Olga, Vlado Vostinar neskor Marcel a BEBE
no v ROCK FM maju Marcela ( total number ONE ), BIBU a neviem či tam nesiel aj BEBE..za Tomasom nam bude smutno..uz len cakam ze zoberu aj Adelu , Pica, Cyphu a Bruna, tak to mozu potom vypnut......ale ostava Mino a Slavo !!!
Inac som zvedavy, ako bude v KOA zniet Bohus...
Ja som mu akosi na xut nevedel prijst uz odzaciatku... aj ked asi8najlepsie mu ide vysielanie Free Timu- tam si u mna napravil reputaciu....
Je zaujimave,ze ked ste sa dozvedeli ze Tomas odchada,odrazu ho nemal nikdo rad.Mne osobne bude chybat a aj Marcel.Boli to stalice a super moderatori.No je to ich rozhodnutie.Tak nech sa im dari.A este k odchodom moderatorov:najviac ma potesilo ked odisla Skrekova a Tibor.Tych som nemusel.Teraz mi vadi Efa,ale inak je to fajn-fun!
Neviem preco, ale ani mne Tomas nerezal- navyse vzdy ked vysielal pustal kopu shitov...
Vobec mi nebudu chybat tie jeho dristy... Moje meno je Tomas ... HAHAHAHA
Pozrite sa na to inak - neexistuje moderator, ktory bude vyhovovat vsetkym. Kazdy clovek ma iny vkus, preto si myslim, ze nejake ociernovanie nie je na mieste. Ber to tak, ze su ludia, ktorym vyhovuje jeho styl.
Chodte s Tomasom do kelu! Je to snad najvacsi uboziak z celeho Funka. Ked ho tam prijali, zaujimali by ma kriteria pohovoru! Vsak ten jeho hlas je cosi otrasne! Par rokov mi pilil usi, vsak moderator ma vyzerat inak. To, co hovori ma byt zaujimave. No a on kym zo seba cosi dostane.
Najviac ma rozculuje ze prejde do Rock fm. Brrrr :(
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň