Diskusia k článku Alternatatívne výsledky počúvanosti z OMV SRo
Nie je zač. Ja len píšem svoj názor, nesnažím sa, aby v mojich príspevkoch bolo cítiť emotívne vyjadrenia s prvkami vulgarizmu, hlavne chcem zmysluplne diskutovať. Potom sa človek aj dozvie niečo nové - občas :) Beriem každý názor, pokiaľ vidím snahu rozoberať problém, nie kydať.
Ale handra, nebavme sa zasa na tu istu temu, ja mam mysel free like the bird... len mi zacina sakramensky liest na nervy vystatovanie sa niektoryx ludi z ROCK FM....
Prieskum SRo nik nebeie vazne, aj ked zaujimave je porovnat si vysledky.
legitimnu, veru, LEGITIMNU.A nedostal uspokojivu odpoved. Kolaps.More ciernych myslienok.Depresia, vyplaveny stres, mnoho otaznikov a vykricnikov v prispevkoch na vsetkych medialnych forach sveta. Preco!!!!!!!????????????!!!!! Neskor potupna samovrazda.Pohreb v rohu cintorina, bez knaza.Ziadne vence, len keksy.
take it easy kex. free your mind, budes veselsi.
Nechápem, prečo by mal byť kexxx gaspar? Opýtal sa legitýmnu otázku! Veď v ipečke máš slovakradio.sk, tak je asi jasné, že nie si programový riaditeľ Reginy, nakoľko na ňu kydáš a si zo SRo!!! Ja fakt niektorých ľudí nechápem. Radšej nabudúce nič nepíš a bude pokoj.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň