Diskusia k článku Anketa SRo NAJ moderátor - moderátorka
Ono ta to všetko prejde, ty moj malý ukrivdený, nazlostený.
Btw. Tvoje prispevky naozaj svedcia o tom, ze EXshit je radio plne idiotov, ktore vysiela pre rovnaku skupinu ludi.......
... s idiotmi tvojho formatu nemienim diskutovat- keby malo prist k vymene nazorov rucne-strucne-uz by si xlapce nebol nazive :)))))))))
Tak,tak si môj človek df :-) A ak Ta Hlista v rádiu štval tak už máš nejaký ten čas od neho pokoj no nie? Maj sa.
..a ešte jedna vec..evosonic, s tou tvojou "sprostostou" to necháme tak a nebudeme to tu na tomto fóre rozpitvávať. Teda iba ak budeš velmi chciet.
ospravedlnenie anonymných príspevkov je priamo úmerné dobe prispievania....fakt brilantná úvaha evosonic.
Ešte by si mohol "sprostým" čitateľom objasnit pojmy : "extrémna anonymita" - to bude tiež zaujímavé.
Ked nejaký idiot vypisuje že v exprese robia "dilinovia" tak to je podla vašich ubolených dušičiek OK, ale ked sa mu rozhodnem nakopat rit - tak to už svedčí o inteligencii celého rádia. Ste fakt skvelí, rozmýšlate a uvažujete.
Takže milý kexxx: pozvánka na skopanie tvojej rite stále platí.
... aby takí ľudia robili v rádiu? No asi jedine v exprese! Podobne som ešte videl reagovať ľudí z OKEY, ale to je všetko. Apropó, keď už píšeš, milý "df", že sa tu niekto odbavuje anonymne, nech sa Ti páči, môžeš sa podpísať. Nicky, ktoré sú tu uvádzané sa zobrazujú v týchto fórach už pekne dlho, takže tá anonymita nie je až taká extrémna.
PS: Bože môj, nemohol by som byť aj ja taký sprostý? Možno by sa aj na mňa usmialo šťastie a šiel by som robiť do rádia ...
Nuz inteligencia ludi z Expresu sa opat prejavila....
napis kde sa stretneme a tam ti skopem rit, a nie sa tu anonymne odbavovat na fore. na to si uz posratý co?
Ja sa nehadam, len som ti povedal pravdu, jasne????????
Nemusíme sa predsa o niečom stále hádať.Ja sa s tebou snažím pokojne vychádzať ale moc sa to nedarí :-((
.cc je medzinar. skratka a tato IP patri skutocne radiu Expres...
btw. pozri si IP. adresu, ze odkial to bolo poslane- to len tak, aby si si konecne urobil nazor, aky dilinovia robia v tom tvojom mi,lovanom EXshite...
... Exot- radsej ta uz komentovat nebudem- nema to cenu.......
ozaj, kde teraz robi Tibor? viem, ze bol dlho v Exprese, ale akosi mi uniklo, ze kam sa pobral...
Tibor....???...je dobry ale ma smolu ze nie je na spravnom mieste a v spravnom radiu
Rozhodne suhlasim s kexxxom
Marcel"sef" a Bibiana"Biba"
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň