Diskusia k článku Twist riadi krízový manažment
joj ha, tak d.c.a. radio by som si rad vypocul. skoda, ze je to nemozne. zanetka stefankova, zahradnikova za slobodna, ondrej torok, milica dankovicova, jarka rajnicova.. kto tam este bol... juro szabo, no nepamatam si dalsie mena. z technikov mira stefanka... joooj, stare dobre d.c.a.
Si ocividne dost mimo- Twist ziskal frekvenciu po DCA az o rok a rozvysielal ju o dalsi rok. A DCA si za svoj krax moze len a len samo...
podla mna urobil najvacsiu chybu ked doslova vytlacil a zrujnoval DCA radio a teraz sa mu to vracia tak a tu to mas hrycko zadrhni sa s tou frekvenciou.
Neviem, čo mám k tomu dodať?! ... (teraz rozmýšľam) ... som aj písal do vedľajšieho webu otázku v rámci diskusie o Twiste, či mi môže niekto z rádia odpovedať, prečo nevysiela Twist na 104,9 Martin. Tak to sa asi načakám odpovede, keďže riešia takéto problémy. Neviem ako Vám, ale mne sa to začína nápadne podobať na problémy okolo Hviezdy FM. Len aby to tak nakoniec nedopadlo. Že takto raz bude vyzerať Twist, to by ma ani vo sne nenapadlo. Ale to majú čiastočne aj za to, že vymýšľali nezmyselné zmeny! Ostáva mi len dúfať, že sa všetko vyrieši, ale možno tomu ani sám moc neverím ...
Som zvedavy na cisla v novom prieskume Medianu, ale myslim, ze Twist padne este hlbsie...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň