Diskusia k článku Licenčná rada sa zaoberala Rádiom Flash
Ja bol na východným Slovensku na začiatku februára a počuvalem Kiksu. A myslim až Kiks je najlepši v regionie. Nievím čo maťie do tejto stacnici...
Flash je pro mladeže, a ja nie lubim mladežských stanic. Ale mimo všetko niedobrá bola by zmena regionalnej stanici v celoplošnú :-(
Prepačte za mojú Slovenščinú. Nie hovorie dobré po Slovesku...
Zdravím.
Však tak nejako to aj asi bude XXL. Ani ma nenapadlo, že by išlo len o šírenie signálu českého rádia HEY.
Bylo by prinosnejsi udelat HEY vychodni SLovensko:-) mistnimi lidmi, sice podle gesovskeho know how, ale regionalne:-))
Prešovské rádio FLASH sa v každom prípade premenuje na rádio HEY. Podiel rádia FLASH kúpil GES, takže majitelia rádia FLASH s tým museli súhlasiť a teda aj súhlasili. V tomto kontexte to vidím v poriadku. Sami sa rozhodli predať rádio FLASH, možno že do zmluvy zakomponovali nejaké podmienky, ktoré GES akceptovalo a tak sú spokojné obidve strany. Majitelia Prešovského rádia však akosi zaspali a pozabudli podať žiadosť o predĺženie licencie RVR. V každom prípade však rádio HEY v Prešove bude, otázka je len či ako transformácia rádia FLASH alebo vznikne úplne nanovo rádio HEY bez rádia FLASH
@, len malá oprava, nedostali Rožňavu, ale Rimavskú Sobotu.
Nemyslim si...GES tie frekvencie nepusti. Chybalo im dobre pokrytie na vychode, hlavne velke mesta KE a PO, preto Flash kupili. Frekvencie po Hviezde, ani tie v PP a Roznave by im to nepokryli a tak silnu frekv.,ako ma Flash v PO tiez len tak nenajdes.
Tipoval by som, ze Flash postihne podobný osud ako Rebecu, keď spadla do spárov siete B1. Išlo to dolu vodou a nakoniec sami požiadali o odobratie licencie, aby prišla nová eseróčka, ktorá založila novú, samostanú Rebecu.
nieee to preto sa zrazu toto nenapadne radio uchadzalo o celoplosne pokrytie. GES mal zaujem o Flash uz vtedy.
Tak preto sa Flash uxadzal o frekvencie po Hviezde, bolo mi to podozrive... ale zeby to bol GES to by som nebol tipoval- skor som si myslel, ze polske RMF FM...
to o Flasku bolo zname uz dost dlho. Bolo len otazkou casu, kedy sa to prevali von. Ges ich mal uz ako poistku vo vyberovom konani o frekvencie po Hviezde FM.
Hoci rádio FLASH a ani rádio KIKS nechytám, hovorím, že žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa uvarí. Podľa mňa sa teda rádiu FLASH ešte podarí nejako to zaplátať a budú fungovať naďalej.
Bude patrit pod DES ( rozumej GES) :((((((((
co bude s Radiom Flash? pozrite: http://www.radioweb.sk/text/text.phtml?i d=818&from=main
2 roky?? To si povedal malo. Radio KIKS konci od roku 2000. Skoda. Lebo predtym, ked tam vysielala stara partia, bolo to super radio. A teraz je neporovnatelne lepsie FLASH. Je velka skoda, ze konci...
ozval sa dalsi fanusik radia Kiks,ktore uz konci dobre 2 roky
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň