Diskusia k článku Fun Rádio má nového generálneho riaditeľa
Tvoj príspevok nemá nič spoločné s už neaktuálnym článkom, skús sa opýtať v inej diskusii, tu sa pred rokmi diskutovalo o niečom inom
cavte kamosi jak sa vola pesnicka nazov je to 17 miesto a hrava to na fun radio top 20 dikkk
Paťuško, držím ti moc, moc Pal-čáky, nech má Fun-ko šmrnc a počúvanosť. Všetko good.
Hej, hej-uz som si to porovnaval- nebol si to Ty,ale ten styl sa velmi podobal... a uz mam jasno aj ohladom tyx vlastnickyx zmien vo FUN-ku....
K tomu len toľko, že nenapísal. Adresy sice mením, ale to je podľa toho, kde sa nachádzam (či píšem z telefónu do diskusie, alebo z domu, práce... ). Ohladne zmien vo Fun si tu mal jeden celý článok o Borisovi Kollárovi, tam to máš jasne napísané.
Ale xodis, aj ked nie tak casto ako sem, len Ta tazko identifikovat, kedze striedas IP adresy jak ponozky :)))))
Lebo bol tam prispevok typu, Kollar predal Struharovi a radio bude dalej predavat Struhar a vyzera to, ze si to napisal prave Ty- sak zajdi si to pozriet v miestnosti: RTL group xce vraj kupit FUN.....
nepísal, čítaj lepšie a hlavne registruj rozdiel medzi slovom majiteľ a spolumajiteľ. Na radioweb skoro ani nechodím.
Pockat, tak potom si protirecis, na radiowebe si pisal, ze Struhar je uz 100% vlastnikom FUNRADIA. Kde je potom pravada????
Kollár nie je bývalý majiteľ, stále je spolumajiteľ. Stačí čítať články.
Btw. Pato, na mail mi odpovies, ked Ti ho poslem????????
Podla mna je Joly dobrym dramaturgom, len keby mu do toho (dnes uz byvaly) majitel nebol tolko fusoval...
Asi v blizkej buducnosti zaregistrujete nejake zmeny a pohyby na medialnom trhu...:-).
Verim, ze budu pre radio prinosom. Na margo propagacie: suhlasim s tym, ze sa to da lepsie...urobime, co sa da....co nevidiet.
Nie si náhodou Pato Ziman? Minule som mal rovnakú Ip
s ním a teraz tiež. Eurotel to takto dynamicky prideľuje pri gprs:)
Ono na to, aby človek mohol robiť hudobného dramaturga neexistuje u nás škola. Je to o viac než dobrej znalosti hudby, sledovaní hraností iných domácich rádií, ale aj zahraničných, striktnom sledovaní a dodržaní formátu, odosobnenia sa od svojho vlastného hudobného vkusu, človek to nesmie robiť len ako robotu a hlavne musí mať plnú moc v tomto smere,
lebo ak mu do toho keca ďalších x ľudí nemôže niesť zodpovednosť. Nie je to teda len o človeku, ale aj o podmienkach, aké má vytvorené. Osobne sa mi páčilo, že v Twiste robili hudbu dve dramaturgičky. Tento model je dosť dobrý vzhľadom na to, že hudba tvorí najväčšiu plochu vo vysielaní, často sa podceňuje . Tvorba playlistov je náročná práca a vyžaduje celého človeka, množstvo času a trpezlivosti. Aspon tak to vidím ja. Myslím, že hneď po riaditelovi je to najdôležitejšia funkcia v radiu ako takom. Dobrých dramaturgov je málo.
Je to aj vecou hudobneho dramaturga. Myslis, ze je dnes niekto, kto by bol schopny adekvatne riadit hudbu vo Funku vo formate EHR ? Bud konkretny...nie je to sranda, co?
Ja si zas vsimam dost dolezitu vec, ze hudobne odlisnosti, ktore su a vsetci o nich vedia sa minimalizuju... Rozdiel je v hovorenom slove a skladbe programu uz ovela vacsi, ale rozdiel v hudbe sa stale zmensuje.
Ja si stale myslim,ze ked je v Top 10 az polovica takych skladieb ktore Expres nehrava,tak to je odlisnost.A k tomu Boro Boro...Fun uz hrava novy singel od Arashu,na Exe ho bude (mozno) pocut az neskor. A dalsia vec,kolko slovenskych veci (sucasnych) hrava Expres?Aj tam je odlisnost.Idem zalozit novu diskusiu,je to zaujimava tema.
k tomu opatrnejsiemu nasadzovaniu hitov, uz aj Fun caka a nenasadzuje hned vela veci. Ber momentalny stav, nie ten z pred pol roka a la boro boro. Mat precitany jeden clanok o formatoch na webe nestaci.
80percent zo 72 skladieb medzi hranostami Fun Radia na webe hra aj expres v dost vysokych rotaciach, to je odlisnost? Navyse v hranosti uz nenajdes Chemical Brothers a dalsie progresivnejsie veci, ktorymi sa Fun odlisovalo-to je ta hudobna odlisnost? Pocet skladieb, ktore sa oproti Expresu hraju a Expres ich nehra je z mesiaca na mesiac mensi...to je ta odlisnost? Zacnu hrat Elan a je to...ved Zbirka rotuje vo velkom a uz sa objavuju aj starsie veci.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň