Diskusia k článku Ak SRo nevyrieši finančné ťažkosti, zváži zrušenie okruhov
Tak dobre.. nabudce sa budem snazit vyjadrovat presnejsie... :))))
To nie je chytanie za slovicka, ale o presnosti vyjadrovania.
MOje nervy, preco ma furt xytas za slovicka- sak je to logicke, ze keby sa zlucili 2 okruhy, ze ten 2.asi zanikne... myslel som to tak, ze ten okruh by sa nezrusil uplne bez nahrady, ale zlucil by sa s podobnym...
Fakt,PATRIA a REGINA by mohli vysielat spolocne.A velmi mi prekaza ,ze REGINA prebera vela programu z RADIa SLOVENSKO.
Az na to, ze zlucenim by sa mohol rusit jeden z okruhov a o to tu ide /rozhlas by usetril/:) Netreba mat hned ku vsetkemu poznamku, ale obcas aj citat, co sa pise:)
Podla mna, treba zlucit Reginu a Patriu a nie rusit...
Este mi napadlo, ze Radio Slovensko a Radio Regina casto maju rovnaky program... V praxi to znamena, ze na ich frekvenciach ide to iste. Im fakt netreba tolko okruhov:) Nevedia naplnit ani tie, co maju.
Tiez si myslim,ze samostatny narodnostny okruh nemal by byt. Je luxus... Skor v ramci Reginy by mohlo byt, tam sa to moze selektovat aj podla regionov, lebo v kazdom je ine zastupenie narodnosti. Patriu zrusit:)
Patria by vôbec nemusela obsadzovať zbytočne frekvencie.Myslím si,že by mohli vysielať v rámci programu Reginy v 2 resp 3 hod. blokoch.tak je to npr. v Česku na REGINE,Poľsku v rámci regionálneho vysielania a tak isto v Maďarsku a Srbsku.A ušetrilo by sa .
Tak ako som uz pisal k jednemu clanku - ked nemam prachy -zrusit a predat to, co mam, vie kazdy blbec. Tazsie je zaoberat sa tym, kde usetrit a cosi vyrobit. Aj ked mi je jasne, ze statna institucia ma na taketo cinnosti znacne obmedzene moznosti. Sam v podobnej pracujem... Mozno by bolo dobre pustit po 100 rokoch reznikovcov trochu cerstveho vetra a napustit do rozhlasu nejaky ten rybnicek...
Ak zrusia, lebo o tom sa hovori uz dost dlho, aby za obet nepadlo Radio FM...to sa uz nakoniec spominalo. Taku Patriu, Reginu urcite nezrusia. Ak vypnu nieco z neprogresivnej pyramidy, tak to bude najskor progresivne_FM.
Štátny impotent SRo chce ako vždy vydojiť z nás čo najviac.Hľadaniu vnútorných rezerv sa zámerne vyhýba.Tie by boleli najviac.No nebude si pod sebou rezať vetvu. Všetko je to o efektivite a produktivite práce a tá je v tejto firme ....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň