Diskusia k článku RVR vypísala výberové konanie na voľné frekvencie
o.k..dik za vysvetlenie.:o) pekny den..
:)) to bolo len tak, nebolo to o reklame :) a nebolo to ani cieľom robiť reklamu tomu čo spomínaš. Ako vidno z príspevku, šlo o niečo úplne iné.... :()
...teeeeda ,tolko reklam a slovnych hraciek na jednej kope:o))
" ...Skoda...squellé...."!
..no ja nic,ja len ze som sii to vsimol.
Co tym basnik myslel? ci ,to len tak...? :o))
Je to škoda že to takto dopadne, šanca na prežitie Okeytop je minimálna, veď keď chcem rádio nechať žiť tak si termín na predĺženie frekvencie ustrážim. Je to Škoda, ale dalo sa to čakať, veď si len zoberte štruktúru a lukratívne časy ktoré im zostali, zoberte si ľudí ktorí v KE ešte sú, a zoberte si aktuálny "posmrtný život" webu okeytop. Kto si ešte pamätá časy starého Top Rádia vie že košice už pri predaji Okeyu prišli o naozaj squellé rádio. aj keď posledné roky už topokey nepočúvam, nedá sa.... Škoda, česť pamiatke tohoto lokálneho média....
ehm. Takyto stav s Okeytop sa dal cakat uz ked ten medialny vlkodlak alebo mačkochvost vznikol :), ale mozno ho nechcu zavriet, len zabudli poziadat o predlzenie... Inak ta media grupo je celkom vesela sro :) kedysi v nej mal prsty aj talian, dnes uz len nejaka pani z Čane. Žeby konečne normálne lokálne rádio v KE ? Frekvenciu dostanú, len aby začali vysielať... Aj základné imanie majú zaujímavé, nejaké 2 milióny ak som dobre pozeral.
Uvidíme :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň