Diskusia k článku Fun Radio hrá aj na Liptove
Už viem že funguje !!! už v ten deň - jeho spustenia :-)))
Dubnica je sice pustena, ale pri prepinani na a z tohto vysielaca rds-kom posobi to ako skakajuce cd. Krížava a Kamzík beru signal asi z trasy a Dubnica satelitnou cestou. Tym padom to nehra synchronne a drobne casove rozdiely pri automatickom preladovani radiom podla sily signalu posobi dojmom skacuceho cd.
Ešte stále nejde ten Dubnický vysielač!!! Nie je tu prosím niekto, kto vie o zmene termínu jeho spustenia???
Ono sa to tu už veľa krát premieľalo v iných diskusiách, ale v minulosti (cca do roku 2002) sa mi páčilo ako profesionálne informačné rádio so špecializovanými reláciami rôzneho druhu a pohodovou hudbou. A teraz sa na to snažia nadviazať. A myslím, že sa im to pomaly darí, aj keď tá hudba ešte nie je to pravé orechové. Ešte sa chystá pár zmien, tak uvidíme.
My tu v TN máme rádio Go Deejay ale nejako ma nezaujalo !!!
Asi preto , lebo hrá hudbu tipu Dance, ktorá mňa nejako neláka a ešte aj celý deň , tak už by mi z toho trochu šiblo!!!
A možem sa spýtať čo sa ti ľúbi na Rádiu Twist ( žiadna provokácia, len ma to tak zaujíma , vždy sa to pýtam )
V tých najhorších twistových časoch (cca pred polrokom) som tiež často ladil Fun, ale už som opäť TWIST pozitív :-)
Tak si obidvaja ešte chvíľu počkáme!!! Ja tu chytám Twist zo 105,5. Je to tiež celkom dobré rádio a oproti minulosti si myslím, že sa dosť zlepšili!!! Ale Fun je mi predsa srdcu bližšie :-) :-) :-) !!! V minulosti som počúvaval ( to už bolo dávno ) najprv bývale Rock Fm, potom rádio Koliba ( Okey ) , a potom Expres (ale už sa mi zhnusilo) a teraz by som rád to Fun!!!! Život je zmena :-) :-) :-)
No, ked o twiste tak sa z radostou pridam. Fun je OK, ale Twist je twist. To je moja srdcovka. :-)
DK, Twist chytám z MT, ale asi tak ako ty Fun :-( Frekvenciu tu dostali vtedy, keď Fun DCA a tiež to už malo bežať. Tak čakáme...
Keď je o čom, tak treba pokecať!!! Aspoň , kým je o čom!!! :-) :-)
V ktorom meste bývaš, keď tam nechytáš Twist???
Twist, aj keď stále majú čo zlepšovať :-)
Sranda, ako sa to tu zvrhlo na dialóg nás dvoch :-))
Ja som zase "úchylný" s vysielačom iného rádia :-)
Ja viem, že som úchylný s tým vysielačom, ale keď Fun rádio je skvelé!! Najviac sa mi na ňom ľúbi to, že je také uvoľnené. Len tu ho chytáme strááááášne slabo!!! Takže to nemá ten feeling :-)
S dnešným dňom už zostáva len 5 možností :-)
Deň naozaj neviem, ale ak splnia čo sľúbili, tak sa konečne dočkáš. Dúfam, že budeš prvý, ktorý o spustení bude referovať :-)
Andy, dovolím ti opýtať sa :-)
Vyhlásil to 26.05.2005 o 08:23
Odkial vies ze DCA vysielac bude spusteny buduci tyzden??? Ja byvam v casti TN najblizsie ku DCA tak dufam ze tu chytim signal!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň