Diskusia k článku Slovenský rozhlas chce riadiť Ľuboš Machaj
Áno,ale bez rušenia Radia_FM.Verejnoprávny rozhlas nemôže úplne bazírovať na počúvanosti.Veď to by sme tu nemali ani Devín-a tiež je to výborná stanica.
Pan Machaj urobil pre Twist skutocne vela. Jeho kreativita skutocne vyniesla toto radio zo Salviovej v Ruzinove az do nebies slavy a ak by bol riaditelom SRo, bolo by to len pre dobro veci. No najlepsie by bolo, prichod naspat do Twistu. :-)
Radio Slovakia International malo opodstatnenie v minulosti, keď nebol rozvinutý internet. Dnes si v zahraničí cez sieť pustiš ktorýkoľvek okruh SRo alebo aj cez satelit. Cudzinca v cudzine nezaujímajú informácie o nás aj keď v ich jazyku.
3 okruhy- to je zasa malo... Slovensko, Devin a _FM treba uplne zaxovat, Reginu zlucit s Patriou a Slovak International- to je podla mna uz prezitok- poxybujem, ze to zahr. Slovaci pocuvaju a jeho vysielanie je velmi nakladne...
Deštruktívny by bol pre Fm napríklad, lebo chcel by ponechať 3 okruhy... Každopádne rozhlas sa ich minimalizácii spolu s redukciou zamestnancov nevyhne nech tam bude ktokoľvek nový šéf.
v case meciarizmu mohol byt vo vedeni twistu aj Fronc a bolo by uspesne.Hlavny bod programu p.machaja je populisticky a destruktivny
Machaj by bol dobrým riaditeľom, veď bol vo vedení Twistu v čase najväčšej slávy a stál pri jeho zrode. Twist bol programovo jeden čas ako lepší SRo, lebo ponúkal aj menšinové žánre, bohaté spravodajstvo, kultúru, zábavu... Vedel by som si predstaviť refresh rozhlasu v jeho prevedení. Rozhodne urobí viac ako Rezník. V kuloároch ale z viacerých strán som počul meno Tibor Buza (Expres), preto by som tipoval, že táto funkcia pripadne skôr jemu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň