Diskusia k téme TV JOJ

prosim vas dokedy nas divakov chcete trapiť touto hluposťou ,ved´to sa neda pozerať davate to každy den´,a ešte ajcez vikend ,ked´si chce človek oddychnuť date tutu nezmyselnu relaciu ..To je na tom tv JOJ tak zle? Že že nie ste schopny dať do vysielania niečo normalne Ved´ten dotyčny čo tam vrieska na syna -ten patri do ustavu a nie na obrazovku

Na ČT 1 v nedeľu doobeda moderuje Objektív slovenska v slovenčine (myslím, že každých 14 dní).

Dobry den,
nic proti nasim bratom z CR, ale nechat homokladu komentovat v hlavnych spravach v cestine je trochu divne. Chcel by som vidiet Slovaka ktoreho nechaju komentovat hlavne spravy v slovencine v ceskej televizii. Spamatajte sa...!!!

Nemozem uverit tomu,ako sa znovu kradlo v kupeloch Lucky.tiez som to zazila aj s kamoskou, ked nam na vikendovom pobyte ukradli vsetko od dokladov cez peniaze ,kreditne karty,vsetko,zostali mi len kluce od auta a chvala panu plna nadrz.Pani riaditelka sa moze hanbit,lebo ako ospravedlnenie mi dala do ruky pero a kalendarik.Nadherne kupele,ale uz nikdy viac...skoda

ak chcete počuť nezmysli zapnite si krimi joj, je to najvaťčší bulvar na Slovensku, ty nevysielaju pravdu ale samé klamstva len aby mali sledovanosť ktorú maju aj tak mizernu fuj

tak pozeraj joj cinema bez reklám jediná telka

ak by som mal pozerat film ,tak radšej si ho stiahnem a pozeram bez reklam,lebo reklamy su dlhšie ako trva cely film a na to sa ja mozem...............

Tak som sa tešila na joj v meste do Popradu, ale kedže Miro Jaroš bude len v Bratislave vystupovať, tak ich bojkotujem Jand T nenažranci jedny.

tak sa voláš asi. Ak som ja v minulosti urazil iných, musel som sa ospravedlniť, ale u teba to neplatí, prečo urážaš normálnu tv, ktorú pozeráš len kôli sieni, nemal by si sa tiež ospravedlniť náhodou.

Súdna sieň bude od pondelka 2 časti za sebou 17:55 - 19:30 na Wauke. Určite to budú len reprízy ale lepšie ako nič.

zapni si napr. reflex určite hodnotnejšie vysielanie než tv hnoj

jediné, čo sa dá na jojke sledovať je súdna sieň a rodinné prípady, vyhodili ste to len pre ďalšiu stupídnu reláciu o varení. Kde prepnete všade varia, na všetkých programoch. Vráťte nám súdnu sieň a rodinné prípady a tie nemehlá z kuchyne vyhoďte

Ty napíšeš čo, pretože kôli jednej špirále meniť logo slovenskej tv nemá zmysel. Odpíš mi, čo by si napísal Ty, ale v tomto pravdu nemajú, logo Nova Cinema je úplne iné ako bolo. Nemám pravdu náhodou ja, nie tak Ćesi prepáčte.

stacil ten primitivny vyraz-Namysleni Cesi a vestko sa bude okolo ich zadku tocit? Ako mozes toto napisat na cely narod, to je dost primitivne a kvazi rychle riesenie problemu?

aj to nove - zmenene logo sa stale podoba chranenemu logu,:
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.ozs.…
podobnost cisto nahodna :)

ak som primitivista ja, ty si potom čo? Na nekonečnú.

ktory nam tu predviedol "elan" - to je obraz zakompexovaneho Slovenska a toho , ako to tu funguje.....cize kradnut a zavadzat (ohladom spiraly v logu).....a podporovat slovensku provincnu zatrpknutost.....ked im ceska konkurencia slape na paty, tak prihara a kradnu sa napady

Stačí predsa vôbec nezačať vysielať v ĆR a problém fuč, namyslení Ćesi a všetko sa okolo ich zadku bude točiť? Nebude.

Otras,reklamy a spoty vysielate zrejme tak,že potlačíte gombík každých15 min. a nech to ide.Máte tam asi nejakého dementa,ktorý toto robí.Načo máte Cinemu,ktorú ja mimochodom nemám,keď nemáte čo vysielať na 3 programoch a pozerať tie isté filmy celý týždeň?!

Včera som bol asi 10 metrov od Vlada Voštinára, v týchto dňoch (od včera) u nás v BB natáčajú reláciu Nového bývania (natáča sa to spolu 3 dni)..odvysielané to bude asi niekedy v septembri. Mali tu zaparkované minimálne 2 autá (1 s bočným nápisom Nové bývanie a druhé s logom JOJ-ky). Premiéra relácie na JOJ-ke je každú nedeľu od 18:00.

- nenapadla Vás pri satelitných animáciách nikdy nejaká lepšie sledovatelnejšia GRAFIKA priebehu času (napríklad transparentné AM/PM hodiny bližšie k polohe Slovenska), ako nejaká anonymná čiarka s nablikávajúcimi digitálnymi časmi pod horným okrajom obrazovky ?
Čo som počul aj od ostatných ktorí si tento priebeh oblačných frontov chcú pre lepšiu a vlastnú informáciu v prípade potreby odsledovať - kto to má pohľadom premkitávať hore a dolu, čím nakoniec nezachytí dobre ani priebeh času ani pohybu oblakov.
Alebo po zakúpení snímkov z Nórska či skadiaľ "akú mala - takú tam dala" ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň