Diskusia k téme TV JOJ
1. nepozeraj
2. JOJ tu reklamu nevyraba ani nie je jej zadavatelom
Uz je trapne kazdu minutu davat petra sagana nemate inu reklamu uz sa neda pozerat na to je trapny debil vymislite neaku inu reklamu
Ten chlapec nevie ani cesky ani slovensky. A sme na slovensku tak tam dajte slovaka.
dajte preč z obrazovky toho Matúša Gavláka to je strašné ako rozpráva cez nos to sa nedá počúvať....
Nechcem Vás posudzovať,odsudzovať,aj ja som len človek.Je tu veľa agresívnych filmov,bojových rozprávok,filmy ako striedaju partnerov,a na toto všetko sa pozeraju deti,mládež,ako potom budú raz mať svoje rodiny.Len televízia môže ovplyvniť aj verejnosť,tym že zmeníte aj trochu v krajsom svetle aj program.Ľudia vlastne už len prežívajú,nežijú pre lásku,prestali snívať a plniť si sny.Akoby sme už nevedeli rozoznať dobré od zlého.Sú aj odborníci ,psychologovia a za ich pomoci spolocnou pracou sa môže zmeniť svet k lepšiemu.Chcem Vás poprosiť za naše,vaše deti vedme ich k laske,takej trochu aj pokore,vďačnosti,úcty...vytratili sa zábavné programy na ktorých sa dalo naozaj zasmiať,kde zasadla celá rodina a aj vďaka programov ak v domovoch bolo cítiť teplodomova...
Tento jazyk je to posledné, čo by mohlo divákom spravodajstva tejto TV vadiť... Mne viac vadia "návody" pre vandalov, prezentované v príspevkoch - preteky opilcov, bitky, vraždy, ničenie majetku... a to všetko v čase, kedy pri TV sedia deti vo veľkom. Krimi patria do éteru po 22. večer. A keďže mi to "vadí", túto stanicu zapínam výnimočne :) Vyrieš to rovnako a nebude ťa mátať čeština v slovenských správach ;)
Nemám nič proti cechom ale som slovák a žijem na slovenskú tak prečo musím počúvať reportáž po česky keď to počúvam tak prepínam na inú tv hnusi sa mi to pre mojou neplatí jazykový zákon??
Kedy už budete vysielať tento
8 dielový Taliansky seriál Turbo
pretože už na neho dlho čakám.
S pozdravom Mário Balco.
začal blokovať JOJ-ku pre český región, treba to prepnúť na slovenský v zákazníckej zóne Skylinku, JOJ-ka potom ihneď nabehne..
Peter, niekedy mi pripadá, že tu dávaš niečo len preto, aby si tu niečo dal. Takéto veci si môžeš dávať napríklad na svoj facebook, tam Ti to ľudia aspoň označia, že sa im to páči. Ale dávať tu linku na článok o tom, že v nejakej susednej krajine bude v nejakom multiplexe nejaká televízia, mne to nepríde ako to čo fanúšikov rádií na Slovensku zaujíma.
Toto ma fakt u vytáča.! Nesympatický Peter Dzurilla a jeho reportáže z Poľska takmer v každých Krimi.Koho to zaujíma.?? Slovenská stanica by mala prinášať reporáže hlavne zo Slovenska,a keď sa stane niečo důležité z krimi,ta z ČR.Ale nie stále tie poľské problémy.To už potom može aj Katarína Kleknerová pripravovať reportáže z Ukrajiny,lebo ovláda ukrajinsý jazyk...
palec hore tv joj,keby neboli stupídne reklamy,krimi filmy,reprízy, klamstvá politikov,kopec negatívnych správ,tak nezapnem ani televízor,len tak dalej
ak ma niekto IQ hupacieho kona...... priemerne inteligentny clovek porozumie..... zamerne vytvaras problem, ktory vlastne problemom nie je .....
Veď ty nevieš poriadne ani po slovensky....
Mohli by ste mi vysvetliť prečo v slovenskej tv uvádza reportáž cech a deti sa má pýtajú čo to po česky znamená !ako je možné že ja musím počúvať v slovenskej tv počúvať češku reč je to hnus!!
Mohli by ste mi vysvetliť , prečo ak polícia zadrží bieleho tak ho ukážete v plnej kráse a cigána retušujete ????!!!!! To je diskriminácia !!! Nech ich každý vidí !!!!
Urobte nieco s reklamami 2vojhodinovy film a trva 4hodiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neviete náhodou poradiť: na akej pozícii - čísle je na prijímačoch Zircon T3000HD stanica RiK?
dnes 14:10 pirati karibiku - na konci sveta ako chybal vam tam koniec toho filmu
Keď sme v našej dedine mali súťaž o nejlepší guláš, tak sme zavolali regionálneho reportéra jednej komerčnej celoplošnej stanice. A odpoveď? Nezaujímavá reportáž pre komerčnú TV. Keď spadne nejaké dieťa do kotla s gulášom, tak potom zavolajte. Bolo to v lete 2014.
Chceš žiť v strachu? Neistote? Pozeraj noviny na JOJke. Na celom pojebanom svete neexistuje väčší odpad... Na svete sa deje veľa zlých veci. To treba dať do správ. Nech ľudia myslia negatívne, majú strach o svoj život. Existenciu... Ale svet nieje až tak v pici. Prečo nedávajú v správach ako kto komu pomohol, koho zachránil ... Proste pozitívne veci? Život v strachu !!! Can't stop The rain
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň