Diskusia k téme TV JOJ
Teleráno je na markíze, na JOJ-ke idu Ranne Noviny sa to volá sa mi zdá. A celá JOJ si robí srandu zo Slovenska, tým čo vysiela, neoplati sa to pozerat
Preco v telerane ucinkuje moderatov Puskailer ci ako sa vola nevie poriadne po slovensky rozpravat a to ukazujeme svetu ze sme taki nemozni nemame dost ludi ktori rozpravaju spisovnou slovecinou. Je to ubohe kto sa ma na to divat a pocuvat
A je to tu! Od dnes už IQ Taxi na TV JOJ neide. Škoda, možno to vrátia naspäť, ak náhraqda nebude mať dostatočnú sledovanosť...
PS: Navrhol by som zorganizovať petíciu za IQ Taxi na TV JOJ! (aj keď s VIVou tá petícia nemala veľký úspech:-()...
tu je to vyhradne na strane ludi.
na to aby si zistil ci sa nieco bude alebo nebude sledovat, musis to aspon skusit vysielat.
takze za mna plati len jedina varianta: nebudu vysielat hluposti ked ich ludia nebudu sledovat.
Každý si môže vybrať podľa svojich chutí. Ak niekomu vyhovujú hlúposti, nech ich pozerá. Na druhej strane keby sa hlúposti neponúkali vo vysielaní, nikto by to nemusel sledovať.
Hnojka je rovnaka brečka ako Narkoza
PeterDX, článok v Čase je nepresný. Spektrum s Jánom Mečiarom v rádiu je. Vysiela ho Trnavské rádio.....
Bolo by to zaujimavejsie bez skrucaneho a hlavne nech nespieva a ten jeho suchy humor,nehodi sa tam ,kandrac je spevak tak preco nespieva iba on
Od dnes Spedktrum Jána Mečiara s Jánom Mečiarom na Trnavskom rádiu.
Máš pravdu a nielen TV JOJ. https://www.hlavnespravy.sk/co-odznelo-na-bojovej-…
Inkognito je podla mna fajn ale ostatne co davaju vecer fakt nestoji za vela. Obcas este ked pustia nejaky dobry film tak ok ale ked ide ta ich tvorba hlavne tie jojkarske serialy napr. Vlci tak tie vazne nestoja za vela. Uz len pri zvucke Vlci sa mi otvaral vo vrecku nozik nie ze by som to este mal pozerat.
Po 19 hod. je to úplne nesledovateľné... úplne na zvracanie, to len psycho môže toto sledovať a následne skončiť v cvokhause...
Nezúčastnil som sa však všetkých nakrúcaní súdnej siene ale iba niektorých ale máte sa na čo tešiť pretože v nových epizodach bude aj veľa zábavy čo sa týka rôznych hlášok (klasicky) a výkony hercov boli fajn a taktiež aj obsah niektorých epizód. Čo sa týka celkového hodnotenia epizód a sérii súdnej sieni je veľmi veľa a je to ťažko hodnotiť. Niektoré epizódy boli vynikajúce (výkon hercov, hlášky a príbehy) ale niektoré u mňa doslova prepadli čo sa týka obsahu, výkonu hercov a príbehu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň