Diskusia k téme TV JOJ

Nevieme asi nikto aký deň Ty myslíš, ale tá prvá reklama v TN okolo 19:40 je už dosť dlho. Čakáme na ďalšie Tvoje zaujímavé postrehy ????????????

...má prvú reklamu v rámci TN až okolo 19:40.

To k tej reklame som sa vyjadril, lebo som očakával z že pôjde častejšie, než išla. Asi potrebovali zaujať, tak obmedzili reklamu, čo je ale na pomery TV JOJ a TV Markíza nezvyčajné...

Tak ako nie som úplne, že fanúšik. Sledoval som seriál oteckovia, a herečka, ktorá hrala Tamaru v Oteckoch, bola aj v tomto seriáli, tak som pozrel na to, že čo to bude zač, ale napokon som po hodine prepol na Deluxe Music DE. Ale čo som čítal komentáre, tak ešte dám tomu šancu na ďalší víkend a potom sa definitívne rozhodnem, či tento seriál ďalej áno, alebo nie.

Nič trápnejšie a primitívnejšie som nevidel ! ! !

Pozerám že si fanúšik Jojky, ale na moju otázku mi odpovedať asi nevieš a asi nevie nikto

Práve začala reklama. Ale čo sa stalo? Prvá reklama až po cca hodine od začiatku seriálu.

Dnes vysielajú nový seriál Iveta na TV JOJ. Zdá sa, že to ide úplne bez reklamy. Nevie niekto, že prečo nejde reklama dnes?

Boli? A kto ich priniesol? V poslednom čase to býval Kaufland. Úplne mi to ušlo

Len mala namietka vase lordstvo :
Ja ze ptestup a vystup z tv a do radia..
:) ? A co ma byt ? Ma to vplyv na vysielanie?
Pochopim v radiu ") a co je sama ze ma decko
Ze ine zeny nemaju..? Lucia B je profik
Ale tie reci aby posobili ludskejsie a pri
Tom v skutocnosti: by predali to decko
Za,flek ..:) co tak radsej veroniku a danielu
Dieslove :) ? Ale to uz nastastie nepatri
Sem do ....Radii.:)

Otázne je, že kedy bude ten zrod zakódovaný cez anténu...

JOJ 24 :
Magio Optik 503
Magio Sat 108
Digi 63
SkyLink 17 (11.876Mhz, H)
DVBT2 1.Multiplex (bude) (618Mhz)

JOJ 24 na 503 Magio Optik zariadená.

Noriku by mohli dať hlásiť, ona by si aj zap.čovala...

Prečo hlási hlavnú spravodajskú reláciu v hlavnom vysielacom čase večer pani Andrea Belányiová, keď má očividne veľké problémy s výslovnosťou, zrejme po vylepšení chrupu. Je to veľmi rušivé, takýto post si vyžaduje kvalitnú ortoepiu. Určite máme mnoho schopných šikovných hlásateliek, ktoré túto zjavnú vadu nemajú.

Preco tu davas clanky z propagandistickeho Magazinu 1 plateneho fasistickou stranou LSNS?

Kedy spustia spravodajskú JOJ 24 ? ? ? Technik zo Záhradného okamžite zistiť... do zajtra do obeda ! ! !

... čomu som veľmi rád, Takýto program na našich televíziách od čias Adamcovho Kolesa šťastia absentoval, Duel mi už totálne lezie krkom. Neskromne sa priznám,že roku 2007 som na Kolibe vyhral celkom slušnú sumu a chcel by som vyhrať opäť. Som zvedavý na meno moderátora, predpokladám ,že ním už nebude profesor Štefan Bučko.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň