Diskusia k téme TV JOJ
Pokusim sa aj nahrat zvucku novin ale aj programov krimi sport a najlepsie pocasie, snad ma @PeterDX nepredbehne :D
Dnes oslavuje JOJka 22 rokov.
Ale štúdiá sa tu už spomínali...
Pozerám že Peter to tu zabudol dať, tak to dám ja. Jojka od zajtra od 19:00 začne používať nové štúdiá na spravodajské relácie
https://www.noviny.sk/slovensko/896778-tv-joj-star…
Uz v sobotu 2. marca: https://zive.aktuality.sk/clanok/5L1QsIQ/tv-joj-za…
Na CNN Prima vysielajú Krimi popoludní a nemenia to,takže asi sú spokojní
JoJ ale má najlepšiu reláciu o počasí.Večer sa striedajú 3 meteorológovia a v dennom vysielaní na Joj24 ich dopĺňajú ďalší kolegovia,aj sympatická slečna.Radary,pranostiky,vsšetko ok. V RTVS je Pavol Beránek a u neho mi vadí,ako stále opakuje: teploty budú zvačša v intervale...alebo na juhu východného Slovenska,teda v Košickom kraji
Krimi správy niekedy popoludní? Čo by v JOJke mali z toho že v tom čase by ich nik nepozeral? To by asi dobrý nápad nebol... U nás je úplne čudný trend mať správy čo najdlhšie, tam je problém všeobecne. Lenže keď majú správy väčšiu sledovanosť ako všetko ostatné a môžu do toho hádzať aj reklamy, išli by televízie proti sebe, keby ich mali skrátiť
Keby JoJ zvolila formát hlavných správ ako jej partnerská CNN Prima News teda Len Hlavné správy o 18:55,potom šport a Najlepšie počasie,tak by Prime time bol aj od 20:20...
Krimi správy presunúť na popoludnie a tým pádom by Jojka mala výhodu,že večerné hlavné správy by mali vyššiu sledovanosť
Jojka zaplatí rekordnú pokutu. Potvrdil ju už aj súd. Zaplatia za to, čo vytáča aj vás...
Jojka od septembra s primetime az o 20:40… aj ked nic sa nezmenilo, uz asi rok a pol zacinaju relacie o 20:40, nie o 20:35…
Ktory teplos komentuje tie maniacky? Strastne neprijemny hlas…
V Nákupných maniačkach bude ako porotkyňa aj Nora Norika Eleonóra Pischová Kašaiová Mojsejová Kabrheľová...
Začínajú nákupné maniačky. V reklame naskočí obraz, kde nákupná maniačka ukazuje šaty s tým, že "Tieto šaty stáli 2600 euro!!!" Hádam eur! Prečo tam berú "nevzdelancov"??? HANBA!!!
Nechapem preco mu davate disliky… ist do lesa ma ovela vacsiu hodnotu ako pozerat tv
Čo tak pozrieť sa von do prírody a nie pozerať trápnu frašku z nejakým niktosom
..kde sa bude dať ešte vidieť ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň