Diskusia k téme TV JOJ
Preco kazdy den musia dat vlozku z USA ako tam niekto niekoho zabil?Take spestrenie sledovanosti - ved podme dat nieco z ameriky, budem top. Nikde inde na svete nikoho nezabili?OPICE AMERICKE UJOJKANE sa im pchaju do ri**ti
"Fakt sú slováci takí sprostí?"
ÁNO.
Ozval sa nám ďalší divák týchto sračiek! Navyše ja nespamujem ale ty spamuješ, Marta spamuje a všetci tu spamujú pretože si túto tému mýlia s redakciou! Toto TV JOJ NEČÍTA!!! EŠTE RAZ PRE POMALŠÍCH: N E Č Í T A!!!!!
Navyše ja mám prémiové programy a aj HBO tak keď nevieš radšej mlč!
zaplat si netflix alebo hbo go a mas pokoj,nemusis tu spamovat
Čudujem sa, že ste vôbec zvládli ten výplach mozgu pozerať. Fakt sú slováci takí sprostí? Ešte mi nepovedzte, že pozeráte aj Farmu na Markíze a už bude hneď vymalované...
Dobrý večer.Dnes ste to fakt prehnali s tými súťažiacimi.Stará preafektovaná sa nehanbí súťažiť s malým dievčatkom a ešte z výhry mať radosť.Fúúúj.Doteraz som Vás sledovala od dnes máte STOP.Som z Vás znechutená.Už fakt vysielate za každú cenu.Je to nechutné a podraz na deťoch.Režisér nech ide aj so scénaristom robiť dozber zemiakov.
Velmi pekne dakujem za dnesny program na JOJke, Vsetko co mam rad z Liptova. Uzasny hostia, uzasne pesnicky, ako sa vravi"malo to gule", neuveritelny zazitok to bol pre mna. Nic nudne, bavila som sa od prvej minuty az po poslednu. Lutujem, ze som nebola na natacani.Takyto program by ste mali davat castejsie a hlavne takyto program s takym rozprudenim nalady by ste mali natocit na Silvestra , priblizne od 22 hod do 02 hod.nech sa ludia bavia, ziju, spievaju , tancuju , proste zabavaju sa. Este raz dakujem. Bolo to uzasne.
A ktorá z tých zábavných relácií je pozerateľná?
Na Jojke sledujem iba zábavné relácie, aj to si vyberám, pretože majú rôznu kvalitu. Ostatné na tejto televízii je nepozerateľné - od správ cez publicistiku a lifestylové relácie po seriály.
Načo to zapínate, keď vám to robí nervy? "Správy" na týchto staniciach nepozerávam nikdy a mám pokoj. Je to skôr zbierka tragédií a násilností, než nejaké spravodajstvo najnovších udalostí + bloky hlúpych reklám a uputávok... Navyše, ak by nemali sledovanosť, nevysielali by to. Takže už len kvôli tomu zapínam STV :)
To je jedno ako sa to vola ci rane noviny alebo ako ale je to velmi neprofesionalny program aj s moderatmi ich smiech, chybna rec nevkus neda sa na to divat a ako som uz predtym uviedla p. Puskailer no hruza kde sme sa to dostali ked toto musime sledovat. Tak ako na markize Evellyn vynasaju do nebies aka to je moderatorka. Hanba na cele Slovensko
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň