Diskusia k téme Kde všade počuť rádio GO DeeJay?
Ved uz frčia vsetky 3 streamy 32 MP3 PRO ,64 MP3 PRO a 128 Kb http://djgo.sk/stream.html
S tým streamom,kedy niečo začnú robiť,hrá to jak z kazety ten zvuk ked si to zapnem.
toto rádio robí zmeny od kedy vysiela a úspech stále nikde. Skôr by sa malo zamerať na ľudí ktorých tam má o ničom ... slečna Martina.
Zmeny vo vysielani a nove relacie uz od 1.2.2010! http://djgo.sk/index.html
Merania este nie su u dokončene,ale čakal sa asi lepši vysledok.No ved uvidime a nechame sa prekvapit.....
Su uz dokoncene merania fq.92.8 a je aktualna mapa pokrytia tejto fq.,po navyseni vykonu?
Ja som sa rozhodol napisat nieco pozitivne-Skvele Go Deejay!!!
Ved ja jemne ani nepocuvam,ale na jemne je viac odporcov,ako na GoDj.
Presne toto som čakal. Nie sme za socializmu, to máš pravdu - a to znamená, že každý má právo slobodne vyjadriť svoj názor. Každý píše, aké je to rádio super -> za to ich nekritizuje nikto!
Ja som sa rozhodol do diskusie, ktorá je verejná, a kde sa môže každý vyjadriť, napísať niečo negatívne. Teda sorry, že som si niečo taká vôbec trúfol a opovážil sa. Ale demokracia ponúka našťastie aj tieto formy slobody, a nemusíme sa vždy stotožniť s ideológiou, ktorá je nám ponúkaná a húckaná do hlavy, pričom si kompetentní myslia, že nad ňu nie je.
Mám trošku aký taký prehľad o rádiách, nielen u nás, ale aj v ČR, lebo okrajovo je to aj náplň mojej práce. Tak trošku do toho vidím, a viem teda aj z trošku profesionálnejšieho hľadiska ako každý tu, posúdiť a zhodnotiť o čo im vlastne ide. Dodnes som to nepochopil. A to ani ich stratégiu rozširovania, ani chabé výkony vysielačov, ani nejakú dlhodobejšiu stratégiu. Myslím, že to rádio žije - ak už nie zo dňa na deň - tak aspoň z roka na rok, a niekedy ich to už prestane baviť.
Si dobrý pokrytec, to isté urob aj ty v prípade Jemných a potom tu mudruj!
Tak naco tu vypisujes,ze sa ti GoDj nepaci,jednoducho prelad a nepocuvaj,to je problem? Myslim,ze nie,za socializmu sme vyber nemali,teraz je.
Neviem, či tam robí nejaký Rado - ale buď musíš mať Go DJ ako náboženstvo a uctievať ho 3x denne, alebo ti platia za reklamu, či?
V Tvojom clanku si napisal zaroven aj odpoved.......
Milujem ako si niektori moderatori asi prihrievaju polievocku a zapajaju sa do diskusii iba chválami na svoju osobu či inými "zaručenými informáciami"
Toto rádio má jediné šťastie že je jediné svojho druhu, ale to je asi tak všetko. Moderátori - súhlasím s názorom - sú ako za trest. Slečna Šidlová prechodila snáď všetky stanice na okolí - a to nielen rádiové, ale aj vlakové, autobusové, a bohvie aké ešte, a nikde sa neohriala dlhšie ako kdejaký bezdomovec. O jej spôsobe prejavu a hlase, ktorý pripomína nepremazanú cirkulárku radšej pomlčím. Ostatných som ani neregistrival, takže sa /našťastie/ neviem vyjadriť.
Tomuto rádiu v tomto stave dávam rok - maximálne dva.
No a teraz čakám ako sa do mňa obujete, a ako sa do mäa pustíte. Psychicky som sa na to pripravil, som celkom mentálne odolný, tak hádam zvládnem aj tú spŕšku vulgarizmov, osočovania, možno aj vyhrážok, a odôvodnení typu "tak si to skús sám". Veľmi rád - lenže to by mi to rádio muselo za to stáť a nedaj bože aj vyplácať nejakú výplatu, z ktorej by som uživil rodinu!!!
Bola inak nasmerovana antena 92,8-ky,zlepsil alebo zhorsil sa Vam signal?
mám rád dance music a rád pri nej pracujem, relaxujem ale radio DJGO je zle rádio .... niečo čo sa robí za par peňazí ... privítal by som konkurenciu aby to niekto ukázal ako sa robí tanečné rádio... A tá Maťa - tá tam je asi za trest už ten Peťo sa dá ako tak počúvať.
A nabuduci tyzden CD Shaun Baker and Maloy a dokonca aj rozhovor...
Dnes od 10 do 12:00 sutaz o CD SYLVER.Pocuvajte Deejay
Dajte info kde sa dostal signal vdaka navysenemu vykonu 92.8Mhz,ak je tu aj niekto z okolia MY dajte info,ci GoDeejay pocujete a ako.Diky.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň