Diskusia k téme Kde všade počuť rádio GO DeeJay?
To mas pravdu-ved 90.8 je pocut aj u nas,Rada robi naozaj zmysluplne kroky-inak neviem ci by sa GoDeejay uchadzalo o tuto frekvenciu uchadzalo,pokial by bola volna.Ale aj tak sa mi zda,ze bola vykonejsia 90.8 kedysi,ako teraz.Pre Go by ale viac pasovala 88.0,ta ma teda pekny vykon.
Je hrozne, ze 90,8 drzia JM, hoci celu tu oblast kvalitne pokryva 88 MHz. A neochota rady ci tusr je i tu zjavna :-(
ked tak na vyssie polozenych miestach,v okoli Chvojnice,aj to len tak tak.Skoda je,ze tak perfektne radio ako je GODeejay ma tak slabe pokrytie.Mimochodom vie niekto z Vas povedat,ci sa chysta pokrytie Senice,Myjavy?Ja o tom pochybujem,pretoze ti magori v Rade,co rozdeluju frekvencie nemaju ani sajnu o dobrych lokalnych staniciach a GoDeejay by ziskalo dalsich posluchacov,ktori ho poznaju.Leda ze by nahradilí Jemne Melodie na 88.0 z Velkej Javoriny,to by bol poprask,take radio o nicom akym su Jemne..no ale asi mozem snivat dalej..
A dobre , že sa nemoderuje, aspoň sa počúva super muzička. Rádio som cez víkend vo výbornej kvalite počúval v Lednických Rovniach a hrali výborne......
uz sa tam ani nemoderuje ,,,, co cakas.. radio o nicom ...
Pred casom mali stream o kvalite 128 kbit/s. Teraz uz len 64 kbit/s. Zaujimavy "vyvoj". :(
Mohli by isť rovno na satelit Thor resp. Astra to by som veľmi uvítal...
Viem, že o koordináciu frekvencie pre DK (spolu s TT) sa svojho casu usilovalo aj Dubnické rádio Dúha.
Mohlo by aj GO DJ, aj keď o tom silno pochybujem...
aj v Nitre
na dlhych dieloch v bratislave by som poprosil dostavat vykryvac :D
Aj v mojom okoli vsetci znami pocuvaju Go DJ a su nadseny!A s pokrytim si myslim urobili velky pokrok,ved ked pred tromi rokmi zacinali 30watova 89,8-ka bola na Laugariciu a to pokrytie nebolo nic moc,hlavne na Juhu bol problem chytit radio,kedze 89,9 je Radio Wien a to celkom cisto hralo aj na 89,8-ke.Potom prisiel presun na Hrad a to uz bola ina kavicka,hlavne co sa tyka Juhu,uz boli aj miesta kde fungovalo RDS,no a pred par mesiacmi prislo na rad spustenie 200watovej 92,8-ky,ktore vyriesilo problem s pokrytim Juhu a vela ludi preladilo na vykonnejsiu 92,8-ku,takze GO DJ ma teraz najlepsie pokrytie Trencina!A v najblizsej dobe bude porytie smerovat aj za hranice mesta,len treba vydrzat!A zaroven chcem pogratulovat radiu k 3-tim narodkam,ktore oslavia 29 aprila-Vela tanecnej hudby,takej aku nam hrate doteraz!!!Majo si super!!!
Ja som z PB a toto radio pocuvam pacas kazdodennej cesty do prace a z nej. Ladim uz pri Ilave a stracam pri Hradku. Muzika je fakt ina ako u Expresu ci Vive. Rad pocuvam tie maxace co ine radia nehraju a nikdy nezahraju. Vsetci moji znami z TN a okolia a to nemame 20 a ani 30 ale okolo 42 rokov pocuvaju toto radio ci v autach doma a dokonca vo firmach. Radi chodime na ich akcie mohlo by ich byt viac. Je to radio na urovni super zvuk aj to roztiahnute stereo co som pred nedavnom spozoroval dost dobre znie. A ludia tam su tam urcite super nepoznam a nik mi nevadi. Nech maju len lepsie pokrytie signalom a nech hraju muziku taku ako do teraz.
PS: komu sa nepaci nech pocuva to svoje.
a musim konstatovat, ze je to cosi ine ako bezne radia. Nevravim, ze som tym hned nadseny, ale obohatenie to v kadzom pripade je.
Majo tvoje radio je SKVELE!!!!! Ale naozaj ak chceš viac poslucháčov tak Andrea by nemala byt súčasťou radia!
Som Trenčan a ver mi je nás viac, ktorý keď ju počujú vysielať prelaďujeme!
Fakt radio je GO! Ale ona ti berie počúvanosť! Nemusíme ju počúvať!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň