Diskusia k téme Moderátorske legendy na Exprese
to by bol pekny trapas keby niekto sa ta nejaka legenda rozhodla ze nedojde hehe ale určite to maju nejak zmluvne podchytene
Ale raz robol Kokoriko s Miňom.
Vtedy sa dvojice striedali.
Len nejaky čas.
Miňo+Pyton
Miňo+Slavo atď.
Mňa prekvapuje že ranné vysielanie na jeden týždeň zobral aj Julo alias Pyton. On nebol človek ktorý rád zavčasu vstával, dokonca aj Muzikolu na Funku robieval vždy len tú druhú od dvanástej, prísť robiť tú prvú od deviatej bolo pre neho zavčasu. Tak bude zaujímavé sledovať, či náhodou nezaspí.
Miňo sa nemôže na to pozerať tak, že by by niekomu ublížil alebo nie. Má zmluvu so svojim zamestnávateľom a keď povedal vo vysielaní že mu to zmluva neumožňuje, ďalšie úvahy či by niekomu ublížil nie sú podstatné...
Hey nieje radio.To je jedno trapenie.
A Mino by tym Hey neuskodil.
Viac sa už nedá....
Miňa oslovili preto, lebo mal veľa hlasov od poslucháčov. Keď som to počúval na nete ten telefonát, Miňo aj uvažoval, ale prišiel na to, že mu to zmluva nedovoľuje...
Expres je jedno úbohe rádio a bohužial s ním je úbohych daľších milion Slovákov,počúvať 20 skladieb 1 niekedy aj 2 mesiace dokola a tú istú skladbu aj 12x za den to chce fakt guráž a tie legendy?Neviem legendy ale v čom?
ja som inak napriklad nepochopil prečo oslovili Mina ved on je riaditel radia Hey tak ako by mohol byt moderator na Exprese ? a tie dve zenske Janu Škrekovu a Evitu ako uz niekto napisal tiez nepovazujem za legeny a ta Škrekova tam je len aby sa nepovedalo lebo ten tyzden kde ona bude vysielat nemohli dlho obsadit bol do včera volny.
Mozno si chcu otestovat samotne \"legendy\". Kludne sa moze stat, ze niekto z nich aj v Exprese zostane. Ja by som tipoval Virsika.
Tak Expres nemal nikdy ambíciu byť čisto hudobné rádio, aj keď podiel hudby je vysoký. Jedna vec je istá, keď je niečo na Exprese, nemôže to byť náhoda. Otázka je, čo tým môžu sledovať. Možno si chcú otestovať ako by poslucháči prijali keby mali moderátori väčšiu voľnosť. Pred časom v lete testovali dvojcu Dodo a Noro, osvedčila sa a potom ich dali robiť ráno. Niečo si chcú otestovať, taký je môj názor...
Skrekovu a Evitu urcite nepovazujem za legendy. Asi ich tam dali len preto, aby tam boli aj nejake zeny:-) Ale ostatnych si rad vypocujem. Tento projekt sa mi paci. Aj z toho je vidno, ze co sa tyka komercnej stranky, tak Expres je v uplne inej lige, ako ostatne radia, ktore sa obmedzili len na viac hudby.
súhlasím,tí dvaja vedia tarať iba bludy a človek sa nič konkretne nedozvie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň