Diskusia k téme novy projekt
ja tu nerobim reklamu ja tu vyjadrujem svoj nazor
Aspon nerob reklamu... neni na to nik zvedavy
tak si super stetka vies ako mi zjednodusila pocuvanie radia cez internet ked este neexistovala musel som hladat streamy jednotlivych radii priamo na ich webovej stranke naa http://www.prehlady.sk mam vsetko po kope
Ak toto je super stranka, tak ja som super stetka rechooooooooooooooot
super stranka vyuzivam ju kazdy den
hej vislo mi to xixi ale som to trocha zle napisal malo byt takto: a na Radia.sk len po Slovensky a nie po Azbukansky a tak potom xixi ale to nefa, uz to nechajme tak plavat
presne tak momentalne tam tam bolo od spustenia tej stranky 41985 navstevnikov
No asi preto ze sme na Slovensku a na Slovensku len po Slovensky a na Radia.sk len po Slovensky ani Po Azbucky xixi
dobre sa spamuje asi radia.sk ked to nedokaze zobrazit azbuku
No tha asi hej... kazdy chce byt s niecim zaujim...
Vsetci to odsudzuju, no vsetci to ocumuju :D Ved - o to autorovi asi islo :)
To akoze co maju byt to dole? asi chces byt zaujimavi co? alebo dobre sa ti spamuje???
чмчмч& #1084;чмчм&# 1095;мч
Ja fem ale preferujem ine stranky a nie take ehm! aspon keby bolo lepsie spracovane a keby aspon polovica fungovala tak nepoviem ja poznam vela www ale pouzivam iba dva a to **** a ***** ********* nepisem aby nebola reklama :o)
neviem kto tu komu robi reklamu ta stranka je super az na to ze tam nie je ziadne spestrenie ale tato stranka nie je na okrasu ale na pozeranie on-line televizneho vysielania pocuvanie on-line radioveho vysielania a na pozeranie on-line teletextoveho vysielania pre kull ked sa ti na to zle pozera tak ked pozeras televiziu televizia sa da dat na celu obrazovku ked pocuvas na radio mozes surfovat aj po inych strankach a ked pozeras teletext tak citaj teletext jednoducha rada na zaver
Nie ja nemam stym problem mne to ani nevadi... ale trocha to roby zle mi na oci, ked niekto napise nieco ako tuna ze nie jaka spolocnost vytvorila stranku a pritom to nie je nic... jeto ako keby sa ten autor za svoju stranku hambil neznasam skryte reklamy a toto ma dost s*rie... preco nenapisal rovno, ze napr> vytvoril som novy portal kde najdete televizie a radia, ktore sa vysielaju a su volne siritelne prostrednictvom internetuz" no ta takto by to malo vyzerat a nie tak ze pridem na stranku tuknem na diskusiu hej a napisem blud... ze nejaka spolocnost etc, ked to nie je pravda a nechcem nikoho urazit ja nemozem za to ze ked chcem nieco povedat tak to vyzera tak ako to vyzera to nie ale KLAMAT to nejde dalej... ja neklamem a rovno pisem to co si myslim... a ja mam tiez strankum ktora je zamerana len na horory a atd... a tiz nikdy som nerobil ziadnu reklamu na nejakej diskusii ved to netreba, clovek ked chce aby mal navstevnost netreba robit reklamy... ked niekto ju nahodne najde co ja viem na google a si klikne a ak ho zaujme ta sa vrati spat a ak nie tak uz nikdy neklikne, a skor take stranky co si davaju reklamy na ine stranky a pritom tak konkurecne ako aj tuna tak je velka pravdepodobnost ze skrahuje...
Mohlo by sa tu spraviť lepšie a prehľadnejšie fórum s administrátorom a s moderátormi, niečo ako je u našich južných susedov: http://forum.radiosite.hu , také niečo mi u nás chýba, minimálne som také fórum nenašiel.
Ja naozaj neviem, co je zle na tom, ze niekto urobil stranku a dal o nej vediet na diskusiach. Sivisi to aj s radiami, takze nevidim problem. Ved daj aj ty link na nejaku svoju stranku. Ja sa rad pozriem na tvoje dielo. Alebo len nadavas na tych, ktori nieco robia?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň