Diskusia k téme novy projekt
No a este, ze ten co tu to napisal musi byt asi fakt velky vtipalek.. protoze , aj na digimedia.sk napisal do diskusii v clanku o stv3 tiez toto iste ale (skuste toto) hehe je to vidno, ze to je luft puft a ziadna spolocnost ani firma ani nic ine ako len velky halaz balaz... (pero no puede tan diferente, porque esta mas grande idiota) a to nie je jedine co som to nasiel, uz aj inde a rozhodne ziadna normalna firma alebo spolocnost by si taku trpanu reklamu netahala po diskusiach je to ocividne ze je to vtipalek a sam sebe roby reklamu. co je dost trapne
A este to co ma byt za trapas??? pozeral som na jednu prislusnu stranku a ziadnu spolocnost ani firmu pod takym nazvom ani menom som nenasiel a nenasiel som ani ziadnu registraciu novej spolocnosti ani firmy podtym nazvom tak to vies komu taraj take blbosti! ehheeh az som dzifol zo stolicky od rechotuuu xixixi ked som na to kukol este aj to lutujem... za dolne vyrazi v prispevku sa ospravedlnujem ale inak sa to napisat ani nedalo: RADIA.SK (MALI BY STE ZMAZAT TENTO PRISPEVOK - PRETOZE TATO STRANKA ZABERA MIESTO A MA REKLAMU A DOLE POD DISKUSI... JE NAPISANE ZE VYMAZETE TIE KTORE MAJU AJ REKLAMU) dakujem uff
Presne tak ten co tu dal tu ogrdzanu stranku by sa mal uvedomit... a ak si nevsimol toto je diskusia k clanokom a k jednotlivim radiam na servery radia.sk a nie je tu ziadna diskusia na vytvorenie reklamy na tak osrat* a trapny web ktory z pohladu vyzera ako by to robil ani nie 1.cika ZS ale deti z jasliciek hmm este by aj tie urobili lepsie
Tie prehlady su vyslovene skaredou strankou, koro si tu niekto sam sebe robi reklamu, ako spokojny uzivatel...
proste vsetko je zhrnute do jednej webovej stranky on-line vysielanie televizii radii a dokonca aj teletextu hlboko chvalim toho kto to spravil
spravne to ma byt http://www.prehlady.sk
mne ked kliknem na ten link zobrazi volajaku chybu
Spoločnosť URI, spol. s r. o., dnes oznámila spustenie prevádzky nových internetových stránok „PREHĽADY voľného živého vysielania“ na adrese: http://www.prehlady.sk. Sú zastúpené slovenské a české televízne, rozhlasové a teletextové vysielania, voľne vysielané v rámci príslušných autorských práv.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň