Diskusia k téme Twist
spominate si na relaciu 1000 tvari jazzu? :D. ak by som si mal vybrat svoju najoblubenejsiu relaciu z celej historie twistu, tak to bol spravodajsky suhrn vzdy o polnoci s tou genialnou zvuckou.. rad som pocuval aj reprizu automototwistu v noci z nedele na pondelok medzi 24-01h, hned po suhrne :) bolo dobre vediet viac
Ahojte,chcem sa rozlucit so skvelym clovekom,moderatorom,priatelom,Dj-om .Branko nas opustil po tažkej a kratkej chorobe,dufam,že tam kde je,mu je lepsie ...
ludia, dík za tú stránku, nemá chybu ......
je dobré si zaspomínať na starý dobrý Twist....
náš Twist....
Takze uplynul nam rok, odkedy nas opustil stary dobry TWIST....ako vnimate jeho odchod?
Venujme mu tichu spomienku
http://www.sme.sk/c/3125958/andy-kra us-som-na-peniaze.html
Ja som len reagoval na Adama, ktorý ťa oslovil, že nejdú jingle... Dík za mail, odovzdám.
jasne ja nie som autor... ved to je jasne:-)
ja som to len nahodou nasiel po potulkach webom:-))
Tweest nie je autorom tej stránky. A nie som ním ani ja :) Mimochodom ešte je len vo výstavbe... Tweest, ak máš materiály hoď kontakt, odovzdám ho autorovi.
Tak toto ma teda rozhodne potesilo:))) Diky.
spomienka na rádio Twist....tak toto je fajn, rad by som niecim prispel len neviem komu:-) www.twist.yw.sk
ale kdeze...nam nikdy neupadne do zabudnutia...
radio twist nam pomaly, ale isto upada do zabudnutia :(
Precital som zaspominal, a zase sa vratil do reality.... no jo:-(
spomienku na radio TWIST som uverejnil na stranke
bilcik.blog.sme.sk
Nuž,TWIST bol proste TWIST.A nič ho asi nedokáže nahradiť.Aj keď by vznikla stanica podobného formátu,asi ťažko to bude to isté.TWIST?To bol proste pojem.
toto len tak, aby ste nezabudli, ze existoval aj twist niekedy... tak som ho posunul na popredne miesta v rebricku diskusii
Obavam sa, ze Viva bude uplne nieco ine a ani zdaleka nebude tak kvalitna ako bol Twist :((((
Zomrel mi najlepší kamarát a spoločník.
Zastav stres, radšej obráť list s rádiom Twist.
to je to jedinečné rádio, pri ktorom prežilo svojich 13 rokov množstvo poslucháčov, pre ktorých bolo v hlavne spomínanom období jediným zdrojom kvalitných a objektívnych informácií a zábavy, ktoré dalo Slovensku veľké množstvo kvalitných žurnalistov, redaktorov, moderátorov. Nie je snáď médium, v ktorom nepôsobí nejaký ex-twisťák, či už sa to týka celoplošných rádií, televízií či mienkotvorných denníkov... A to si treba vážiť.
Ďakujeme za všetko, čo pre Slovensko urobilo a určite nám všetkým bude veľmi chýbať... VIVA nech mu dôstojnou náhradou.
ďakujem, že som mohol počúvať take skvelé rádio a skvelých ľudí. Dnes mam 24 rokov, hmm dostal som "pekný darček", nové rádio :( Budeš mi chýbať na dlhých plavbách po moriach tejto planéty. Pridám sa k Rasťovi, zbohom a ďakujem.
Bolo si vyvimocne, vdaka za vsetky prijemne chvile. Neruseny odpocinok vsetkym dobrym relaciam kdesi v archive.
13 rokov slobody v éteri - to je pre mňa Rádio Twist. Najmä v časoch mečiarizmu, kedy spolu so Slobodnou Európou tvorili akúsi oázu pravdivých informácií. Rádio, ktoré mnohým ležalo v žalúdku práve pre jeho zápal pre spravodlivosť, pre službu, ktorú poskytovalo nám - poslucháčom. Násilné prerušovanie vysielania odpojením vysielačov neznámymi osobami, autentické nahrávky v legendárnych žurnáloch, nezabudnuteľné zábavné relácie, hudobné špeciálky na vysokej úrovni (Polanský, Dnes večer ...) ... Je mi veľmi ťažko, s týmto rádiom odchádza aj môj každodenný spoločník ... dúfam, že Viva bude dôstojným nástupcom. Pripájam sa teda k ďalším diskutujúcim ... ďakujem Twist, že som mohol byť s Tebou, že si tu bol pre nás ... Ďakujem!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň