Diskusia k téme Twist
Tipujem, ze ani nove radio by ich nezachranilo. Program je v sucasnosti uz aky taky a myslim, ze spravodajstvo je super. Jedinou moznostou, ako dostat Twist naspat, kde bol, je zakazat Expres. Ale myslim, ze to nepojde. :-((((
Hmmm,. 10% pocuvanost a 3. najpocuvanejsie radio :)))) Manazment TWISTU musel byt vtedy asi riadne zhuleny, ked pustil toto do obehu. Ono v tom TWISTE proste nepoxopia, ze neustalym experimentovanim nic nedosiahnu, xce to spravit uplne nove radio podla podrobneho prieskumu... navrat do staryx casov TWISTU urcite nepomoze, doba je dnes ina....
Pre zaujimavost akcia Titanic sa potapa pokracuje, aktualna pocuvanost: 2,5% teda cca 111,4 tis. ludi.
hmmm, som zvedavy na ix financny stav- musia byt urcite zadlzeni jak svina, som zvedavy z coho tu rekl. kampan budu financovat...
Akurat, ze dnes im nejde RDS na 105,5 a kto vie kde inde.
Dovolte aby som sa aj pripojil k tejto diskusii.Budem suhlasit s tym, co tu uz bolo povedane.Bol som velmi milo prekvapeny s piatkoveho dopoludnajsieho vysielania.Myslim, ze Twist urobil velmi dobru vec.Ano, trochu mi vadil moderator p.Sedlacek, ale dalo sa to prekusnut.A ked uz tak hodnotim, myslim si, ze radio Twist ide tou spravnou cestou.Drzim palce.
Ak by to nekomentoval aj Sedláček, ale napr. taká Jana Zvalová, tak by to bolo omnoho lepšie...
myslím si že toto do komerčného rádia vobec nepatrilo.
Pridávam sa takisto. Výborný bol aj výber Antona Srholca ako hosťa. Myslím, že sa to celé vydarilo a Twist ako komerčná stanica si urobila veľké plusové body.
Chcela by som Vám všetkám napísať, že nie som pravidelnou poslucháčkou radii. Ale chcela by som úprimne zablahoželať rádiu Twist, za to, ako profesionálne sa postavilo k smrti pápeža. S výnimkou SRO bolo toto jediné komerčné rádio, ktoré ponúklo komentovanie pohrebu. Nešlo o žiadne šírenie cirkevných dogmatických ideií, ale o komentár z ktorého bolo cítiť nadhlad a nestrannosť. Naozaj sa mi to veľmi páčilo Želám rádiu Twist viac takýchto ptomtných zásahov do čierneho.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň