Diskusia k téme Vysielače
Tá mapa je plná chybných údajov a kopec údajov tam ani nie je...
Mal by existovať limit 6 mesiacov od právoplatného pridelenia frekvencie radou, povinnosť spustiť vysielač. Ak to rádio nedodrží, frekvencia sa automaticky odoberie a bude možnosť sa o ňu znova uchádzať v najbližšom výberovom konaní.......
Obstojne mi išlo v aute po BA rádio Slovensko 91,2 a Európa 2 95,2 zo Zoboru.. inak som počúval rádio Best, ktoré je teraz pre mňa hudobne dobre nastavené čo sa týka oldies rádií.
Keďže dnes je kamzík odstavený, ako zareagovala konkurencia. Čím špeciálnym upútali možných nových poslucháčov? Alebo sa na to zvysoka vykašľali?
Chápeš podstatu súkromných účtov? Pozri si FB účet Smer-SD a potom súď!
Ahá, tak preto najdemokratickejší a najliberálnejší politik - boľševik Blaha rozdáva bany ako na bežiacom páse, alebo preto ministerka kultúry vymazáva negatívne statusy ostošesť....
Najdemokratickejšie a najliberálnejšie sa správajú správcovia sociálnych sietí strán vládnej koalície! Kritiky je tam habadej.
Zato „demokraticko-liberálno-progresívna“ opozícia cenzuruje každý nepohodlný názor!
Z uvedeného je ľahké identifikovať FAŠISTOV.
Je zaujímavé, že nadávaš na redakciu a jej články a názory, no napriek tomu si neustále tu.....
Iné stránky by si Ťa bez zaváhania zablokovali alebo zrušili konto. Takže by si prispieval už iba na Pravde.....
ano to je dalšia pravda...treba rovno napísať koho podporuju
ale vlastne už jasnejšie to nejde
že tento web si neopraví niektore veci o vysielačov aj mesiace hoci boli upozornení :D a seru nato...
Veľká Javorina s komplet RDS.
Inak 97.6 Melody je do 0.5 sekundy napred oproti 88.0 MHz.
Sencor SRD 7200.
Tá zelená maringotka je pojazdný bufet fungujúci len počas sezóny.....
Što je na Zobore v tejto zelenej maringotke s priehradovým stožiarom v prednej časti?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň