Diskusia k téme TV DOMA
1. Keď budeš moja (Diago)
2. Nikdy ťa neopustím
3. Indická nevesta (Kumud)
4. Esmeralda (už nechodí) :-(
5. Tisíc a jedna noc (už nechodí) :-(
Vážený,skylink mám a to s tou slovenskou kartou by mohlo jít,bylo by možné se nějak domluvit? Byla bych ráda a pokud to bude fungovat nebude problém zajet na slovensko pro další kartu.Jen aby to nebylo jako na internetu i slovenském jen titulek nejde pustit mimo území SK , děkuji za odpověď a můžem se nějak domluvit alenakostkova@centrum.cz
Ak máte skylink mám slovenskú kartu a zaplatený servisný poplatok do 20.11. ja ju už nepoužívam tak je Vám k dispozícii ak máte záujem. Cez ňu Vám slovenské stanice pôjdu
Milá naša Alenka, chápeme Vašu nasratosť - verte, my sme rovnako nasratí, že nám Vaša NOVA nakázala zrušiť všetky svoje stanice na Slovensku. A preto na oplátku Vám naša markíza zrušila všetky svoje programy. - na rozdiel od Novy na Slovensku má Markíza v ČR naozaj len mizernú sledovanosť, lebo ktorý Čech by už pozeral slovenské programy.....
Úprimne mi je ľúto dvoch vecí:
- že neuvidíte svoj seriál, a to ani keď si priplatíte, lebo taká možnosť v ČR už naozaj nebude možná
- že ste odkázaná na to, aby ste pozerali seriály na Markíze, Dome a pod., keď máte kvantum kvalitných a dobrých českých televízií.
Jsem z ČR a na celém území už nejde sledovat tuto stanici,ani na satelitu.Brzy začne 4řada serialu Velvet a když už jsem viděla řady tři,chtěla bych se aspoň na toto dodívat.Jsem ochotná si za to i připlatit,třeba formou placeného balíčku.Je nějaká naděje,že se na stanici Doma budem zase dívat?Kdo mi poradí?
Poprosil by som redakciu RADIA.sk, aby vymazala túto diskusnú frontu, nakoľko nemá nič spoločné s tematikou o rádiách, rádioamatérstve a pod. Vašim si a je dobre, že umožňujete takto komukoľvek slobodne prispievať alebo vytvárať diskusné témy, ale mám už pocit, že to určité osoby zneužívajú a neuvedomujú si (alebo možno zámerne), že ich témy o televíziách a ich pofidérnych programov a reprízy repríz, nemajú čo na webe o rádiách hľadať a len tým iritujú ostatných zainteresovaných užívateľov tohto skvelého portálu. ďakujem.
Rada by som sa spýtala...začiatkom januára ste začali vysielať tento seriál a veľmi sa mi páči,tak ako KEĎ BUDEŠ MOJA(SRDCOVKA),tak aj Sandyu som si obľúbila,nie preto,že je to bežná telenovela,ale zaujíma ma dej ako taký,poznatky o tamojšej kultúre a veci s ňou súvisiace.Vysiela sa však veľmi krátky čas,dlhšie trvajú samotné reklamy, než dej epizódy.Prosím vás skoro na kolenách
chcem sa opitat ci bude aj v cz dabingu alebo nie chcel by som si to pozriet
Nedávno ste zacali vysielat na tv Doma serial Velvet ktory sa mi neskutocne paci a zrazu uz od pondelka ho idete vysielat o hodinu neskor cize o 22:30 a este ktomu uz len jednu cast nechapem ..kvoli inemu serialu a verim ze to vratite na povodny vysielaci cast a aj ze budete vysielat dva diely za sebou tak ako do teraz.
Dobry deň chcem sa spýtať či by ste nezaradili do vysielania aj seriál Osudové stretnutie
prosim vas ,key bue vo voyo laska na druhy pokus?
Ospravedlňujeme sa za príspevok nižšie, my v našej televízii však s ním nemáme nič spoločné, niekto sa snaží kaziť naše roky budované dobré meno. A teraz k Vašej otázke. Žiaľ, uvedenú telenovelu nemáme momentálne v pláne vysielať, deň má totiž iba 24 hodín a my máme všetky tieto hodiny v najbližších dňoch, týždňoch a mesiacoch už vyplnené iným, verím že zaujímavým obsahom. O všetkých pripravovaných programoch našich divákov dostatočne informujeme ako prostredníctvom komunikácie v našich upútavkach v našej televízii, tak aj na webovej stránke či na našej stránke na facebooku, ktorú verím, že ste označili, že sa Vám páči. Ak ni, odporúčame Vám to napraviť. Veríme že si z našej ponuky kvalitných programov vyberiete aj napriek tomu, že Vami žiadaný program sa momentálne do našej ponuky nezmestí. Ďakujeme Vám za Vašu priazeň, ktorú k našej televízii prechovávate.
Team televízie Doma
Milá Vanesska... v prvom rade Vám v mene TV DOMA prajeme všetko najlepšie v novom roku 2016 a veríme, že zachováte divácku priazeň voči našej televízii. A teraz odpoveď na Vašu otázku: Telenovelu Tierra de Reyes nemáme v pláne odvysielať. Dôvod: Totálne na Vás sereme. A z vysoka!
Prosím vás budete vysielať aj telenovelu Tierra de Reyes?
to naspat,ale rozhodli sme sa to odvysielat rano o 5:30 pre Teleranom, dakujeme za podnety,ktore sem pisete :)
Prosim dajte naspet alebo pokracujte z serialom feriha je to najlepsie serial aky som videla ale nedobry bol konec,,, preco davate take serialy co ne su dobre a davate ich po 2,az 4 krat ,, PROSIM WAS DAJTE ZASE SERIAL FERIHA ALEBO POKRACUJTE SNIM COTO ZA KONEC STE DALY ?? TAKY KONEC SOM ZATIAL ESTE NE VIDELA!!!!!!!!!!!!! Ukoncite serial zakazana laska sak tam neje nijaky dej ADNAN A JEHO DCERA ZIJE Z BRATRANCOM A BEHLUL KTORY JE STRIKO ADNANA Z JEHO MANZELKU Hhh,, Prosim ukoncite serial zakanaza laska a davajte zase feriha alebo pokracujte Snouu a nedavajte zbitocne serialy ktore su na niic ziadny dej a iiiicc
dobry den prosim dajte serial čo v nom hra hazal kaya a , Çağatay Ulusoy ale bo feriha ine seriali davate vždy dookola ačo čo su dobre tak tie uš nevislelate prosim vás
Dobrý večer prajem,chcela by som vás poprosiť či by ste mohli dať poslednú časť Feriha,videla som všetky časti,no tu poslednú nie a rada by som ju vide,dakujem vopred,spozdravom Iveta Obtulovičová
Toto piš do markízi na E-Mail a nie tu. Toto je iba diskusia tu to nikto z markizi nečita. Ale aj tak si myslim že iba na zaklade jedneho človeka to spušťať nebudu takže myslim si že to tak či tak bude zbytočne. A ešte jedna taka poznamka ty si tam ani neuviedla akeho maš operatora kablovky lebo tych operatorov su veľa :)
dobry den moc bych si prala kdyby jste tv program doma zaradili na kabelovou televizi urcite nejsem sama kdo kouka na tento tv program ale musim koukat pres you tube a nebo si serial stahnout kdyby bylo mozne tak bych byla velice rada
internet poskytuje najlepšie možnosti. dostanem sa k serialom alebo filmom ktore inak neuvidim, a ťažko ich vzhliadnem aj kinach, určite nie multiplexoch, a v filmkluboch to je tiež dosť obmedzene. škoda len že sa nedokážu ujať tie vychytenejšie serialy. aspon nemam ten pocit. ludia hovoria o tom čo videli v tv a spominaju bud len správy (čo je prirodzené) alebo naše denné serialy či reality shows. ble. zaujimalo by ma ako sa ujal Perníkový tatko ergo Breaking bad v orig. lebo to je v zahraničí jeden z top serialov ake boli natočene za posledne roky. že wow. ja momentálne čakám už na žial úplne poslednú časť tohto serialu. nemôže sa páčiť každému ale ide o to že by bolo osviežujúce keby diváci ochutnali aj niečo iné, zachutilo by im to a naše tv by to viac vysielali. ved neexistujú len paneláky a farmy či najnovšie vyholení
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň