Diskusia k téme TV DOMA
Táto telenovela bola vysielaná v roku 1994 na STV. Bola to prvá vysielaná telenovela na SLOVENSKU. Kedy ju zopakujú, tak to je vo hviezdach. (-:
Prosím kdy se bude opakovat telenovela JEDNODUCHO MARIA, děkují za odpověd sledují vaše programy ,Edita
presne tak. a to co sa neda najst na internete - rozne serialy povodnej slovenskej tvorby tak to ripujem a aj tak pozriem cez pocitac v mne vyhovujucom case (samozrejme s vystrihnutou reklamou) :P
Sucasna (komercna) televizia je cisty hnoj. Pokial ma clovek dostatocne kvalitny Internet, tak televiziu nema ani preco zapnut. Nielen klasicke hrane alebo animovane filmy a serialy su dobre dostupne, ale rovnako to plati aj o dokumentarnych filmoch, ktore su navyse dostupne cez Youtube, takze ani s torrentami sa clovek nemusi parat a hned moze pozerat. Aspon ja nemam problem najst veci, ktore ma zaujimaju - techniku alebo prirodu.
dňa 21.5.2013 po skončení TV bola reklama, začínala začiatkami filmov a relácií a potom riadna reklama. Keď to skončilo tešila som sa, že začne už seriál, no sklamala som sa. Zase boli reklamy filmov relácií a potom nasledovala opäť reklama. Prečo? Už bolo 20:25 hod. a reklama išla ďalej. Musela byť dvojitá? Nemohol začať už seriál? Ak je potreba pre Vás dávať toľko reklamu, napíšte, že seriál začína o 20:30 hod. tak ako Panelák na JOJ. A nezavádzajte ľudí. Prosím napravte to.
túto otázku by si mal skôr smerovať vedeniu danej TV , toto je len fórum a tu nikto nevie odpoveď na tvoju otázku .
Prosim vas,mozem vediet preco ste prestali vysielat Victoriu aj poobedee?Je to asi jedina telanovela ktoru si pozriem okrem Larinej volby,inak davate cely den otrepane telenoveli,ktore sa opakuju dookola..
joj fajn joj+ otras markiza otras doma otras stv 1 a 2 otras... nova priemer nova cinema priemer prima fajn prima cool fajn ct 2 fajn prima love priemer barrandov priemer. CT tvori oproti STV uplne ine a lepsie programy - najma vlastnu tvorbu roznych dokumentov...
Najnovšie naša snehurka nechce zaujať kozami, ale nahodila vrkoč ako Nastenka.
prosim vas pekne tie umelo natahovane diely z ordinacie su uz trarne ,vasa sertembrova hviezda marosova no fuj ale rosniciak mokry to je na grcku mozte to rovno zabalit uz nicim nezaujmete ani durianovej kozami
Turecká telenovela dala v sledovanosti na frak aj Televíznym novinám - pôjde 4x týždenne v prime-time:
http://aktualne.centrum.sk/kultura/film-a-televizi…
http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/tisic-a…
To nie je v TV JOJ ale v debilnom EPG od Magia ktoré nerobí TV JOJ ale nejaká externá firma pre T-Com.Tak sa treba obrátiť na T-Com nie na TV JOJ.Ja mám tiež Magio a mega skoky sú nielen pri JOJKE,ale aj Markize a niekedy dokonca aj pri TA3
ja som na DOME tiež najradšej pozerala ULICU, ale nechápem, prečo ju stiahli...no a nehovorím o tom, že nemienim pozerať každých 10 minút reklamu, na to mám iba jedny nervy....
TV JOJ je najhoršia televízia, aká je na Slovensku dostupná. Je jediná, ktorá ku divákom pristupuje s neúctou. V čom spočíva tá neúcta? Predstavte si, že ste doteraz mali už 100 stretnutí s osobou, s ktorou ste sa dohodli na presnom termíne a táto osoba 98 krát z toho prišla o 1/2 - 1 hodinu neskoršie. Otázka: Má táto osoba ku vám úctu?. Nemá. Neváži si vás ... a to je dôvod, prečo nedodrží svoje slovo. Egocentrikovi je jedno, že ho niekto permanentne čaká na dohodnutom stretnutí a on permanentne s neúctou mešká.
A takto sa správa aj TV JOJ, permanentne začína filmy neskoršie, než vo svojom programe avizuje. Štandardne je to 20-30 minút, včera to bolo 1h 10 min.
Dopíšem tento príspevok a idem TV JOJ vyradiť zo zoznamu programov na našom Magio. Odporúčam každému, kto má s TV JOJ obdobné skúsenosti, aby urobil to isté - ZAČNITE TV JOJ IGNOROVAŤ.
tu je neochota experimentovať, to sa odráža v rádiách, ale aj televízii. čo neochota, tu je vyslovene strach experimentovať. až fóbia.
lovenskí diváci nepotrebujú viac. majú radi prostoduchý humor alá andy kraus, nechutné vulgárne kanálové odpady typu mojsejovci a iné reality show (tá éra je naštastie aspon zatial preč), sterilné csi kriminálky alebo nemecké (nie len krimi) seriály pre dementov, tupučké papučové serialy až príliš "blízke každodennemu životu" a teda nezáživné paneláky atd. a samozrejme zábavné relácie ako sú televízne noviny +, -, promi, krimi, neviem čo, špecielne tie z tv hnoj.
to lovákom stačí na né. ešte trošku prdkať do fotélky a všetko je fajn. nejaky náročnejší film, serial, tv program, s trošku väčšími ambíciami, či nebodaj umelecký, to teda nie, to ani bohovi. čokolvek čo od slovenského diváka vyžaduje väčšiu spoluprácu (napr. nejaky náročnejší film) je odmietnuté. proste v hlavách divákov je film = zábava a jedine a nikdy inak. to je vidieť aj na tom na aké filmy do kín chodia. ale to asi všade vo svete a vždy bolo.
tv doma je tak vlastne iba prirodzeným vyustenim divackeho "vkusu", divackej kulturnej (televiznej, filmovej, aj inej) rozhladenosti. a lepšie to nebude.
Prosím prečo si tak kazíte meno? Vysielate len pre dôchodcov? Mám 40 rokov, som stále zamestnaná a jediný seriál, ktorý stojí za to v televízii DOMA je seriál ULICA. Aj keď ste ho vyradili z popoludňajšieho vysielania, snažila som sa ho pozrieť vždy v noci alebo som ránom vstávala o 05.00 h aby som si ho mohla pozrieť, Zistila som, že ste ho opäť vyradili aj z TV archívu DOMA. Ste normálni? VeĎ tie priblblé telenovely pre dôchodcov sa môžu vysielať počas dňa nie?. Veď dôchodci aj tak nemajú čo robiť? Aspoň v tom archíve ste mohli nechať niečo normálne. Už na toto nemám čo povedať, nehovoriac o tom, že celá televízia sa už nedá pozerať, je tam viac reklamy ako filmu a pod. .... no proste hrozné
Ludia, budte radi, ze vznikol taky kanal, kde sa sustredil vsetok tento odpad. Aspon to neoxiduje na TV Markiza. Mrzute je to akurat pre abonentov slovutnej UPC, ktori prisli o Primu. Ale to uz nie je problem samotnej TV Doma.
ja viem, že táto téma na túto stránku nepatrí, ale dovolím si aj ja jednu poznámočku.
z toho seriálového odpadu je aj mne na zvracanie, to áno, no dneska ma táto televízia dokázala už druhý raz prekvapiť a to výborným hororom Pád do tmy. tým prvým prekvapením bolo skvelé drama Proti múru. len tak dalej vážený/vážená programový/vá riaditeľ/ka ...
Ta Markiza sa vyznamenala...ked som cital na nete clanky o novej TV z dielne Markiza,tak som neveril.Myslel som,ze telenovely z nasho uzemia pomaly vymieraju,ale ajhla..pozrime-comback.Horsiu TV si uz neviem predstavit akou je DOMA,aj ten nazov-ako keby Rumunsky,hroza,des.To som zvedavy,ake budu tie dalsie TV z dielne Markyzi anjelov.Ak by to malo takto dalej pokracovat,tak uprimnu sustrast vsetkym,ktori taketo typy TV priam milujeme.
Myslim si, ze na nico take je vhodnejsia web stranka medialne.sk nie radia.sk - ci zle vidim a je tam napisane televizia.sk? Asik
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň