Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Senzi je celý čas voľne na 44 v Košiciach a okolí.

Mohol by si si založiť aj nejakú FB stránku, kde by si zdielal svoje članky, aby ludom ukazovalo, keď niečo nove vydáš. A maš tam zaujimave članky

Ja to robím pre ľudí ktorí moju prácu uznávajú. Opísať tlačovú správu, ako to robia tie štandardné weby je najjednoduchšie. Prísť s vlastným postrehom, skúsenosťou, alebo ešte neodprezentovanou novinkou, to je už tažšie. Niekto ťa núti čítať môj web?

Stranka Quido vysielače je jeden brak autor musí byť podobný retard ako Zetor 25 z Paraboly

No nemyslím, že sme prišli o 2 siete. Aj okolité štáty napr. Maďarsko tiez bude musieť opustiť tiež tú časť pásma. To by mohlo znamenať, že aj oni v dohľadnej dobe prejdú T2. Tak vzniknú jednofrekvencne sieťe a tak sa zase uvoľnia frekvencie a budú sa dať zase vytvoriť 6 sietí. Už aj teraz v CZ prechodova sieť 11 používa prevažne k26 a ps12 zase prevažne k28 a k31

To je plán ,ktorý sa bude pripomienkovať. Nejde o finálny stav. Horšie na tom je , že sme prišli o dve celoplošné sady. prípadne tu ešte neboli uvedené.
Su tam označené iba regióny tzv. alometre. Čiže napr. Sitno spadá pod Nitru. Trenčín je aj Javorina...

Vobec nevidim v zozname Sitno. Ake budu vykony? Co mensie vysielace, napr. Bralova skala, Bojnice, Uhrovec,...
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň