Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Ja by som na mieste towercomu zaradil VIVu, na satelite vysiela FTA! A keďže nikto o DVB-T FTA nemá záujem, tak by som vysielal VIVu aj zdarma a včase 14-2 by mohol ísť infokanál. VIVA by určite potešila aspoň niektorých zvyšných divákov DVB-T.
PS: VIVA od 2019 končí, je to ale možné zvrátiť petíciou:
https://www.change.org/p/viacom-stellt-unser-viva-…

Vdaka za info,ten Rik ma potesil,dcerka za nim salie,skoda ze len na 4. tyzdne.Uvidime co zaradia na poziciu Barrandov family.

V Prešove a v Košiciach ešte nevysiela, len pre upresnenie..

Plustelka Viac už aj z vysielačov Košice - Bankov a Prešov - Šibená hora na CH 41.

Testovacie vysielanie Plustelky Viac už aj na CH 28 Stropkov - Baňa.

Prosím o informaciu.Neviete či je už preložen6 vysielac Avis z rubaniska na Hornu Slatinku Janette

Na CH 41 sa bude šíriť balík Plustelka Viac v SFN s vysielačom Prešov - Šibená hora. Lokálne stanice z toho vysielača budú preladené na CH 27.

DVB-T Bratislava: Miestny mux K32 je preklopený do DVB-T2 v testovacom režime..

Počas nasledujúcej noci môže na niektorých DVB-T vysielačoch a vykrývačoch Towercom v časovej dobe
od 00.00 do 02.00 h dochádzať k cca 20 minútovému prerušeniu vysielania z dôvodu výmeny distribučných switchov.
16.04. Po 10.00 - 11.00 h Rimavská Sobota - Palaska - Veľký vrch - RRS (DVB-T) - Nevyhnutné práce na anténovom systéme
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň