Diskusia k téme DVB-T na Slovensku
prepac ze idem mimo temu ale viem ze byvas v cadci a predpokladam ze doma chytas rmf fm 89,2 MHz gora klimczok 0,10 kW H chcem vdiet ci mas posunuty letny cas v rds ja som bol v piatok 30. 03. 2010 v rokytove pri humennom tam som pocuval 101,1 MHz rmf fm gora jawor 30,00 kW H a rds ukazuje zimny cas pred chvilou som bol na bicykli v mestkej casti humenneho kudlovce kde to ide a cas v rds este stale nie posunuty doma mi to nejde to rmf fm ma aj trocha oneskorenie oproti ostatnym vysielacom a aj trochu iny zvuk no ostatne programy idu normalne ako aj u inych vysielacov tento vysielac prevadzkuje rs tv radom nie emitel
co sa tyka slovenska zda sa mi ze v mpeg-4 islo stv 3 v teste v bratislave a okoli a v mpeg-4 islo aj stv 3 hd pocas zimnych olympijskych hier vancouver 2010
cesko mpeg-2 1. siet 2. siet 3. siet 4. siet mpeg-4 rakusko vsetko mpeg-2 polsko mpeg-4 madarsko vsetko mpeg-4 slovensko vsetko mpeg-2 ukrajina kombinacia v multiplexoch dvb-t mpeg-2 a mpeg-4 to je len obraz a zvuk je vo vsetkych pripadoch mpeg-1 ak chces vediet viac opytaj sa ma konkretne na danu krajinu a na dany multiplex dvb-t
Vie niekto aké DVB-T formáty (MPEG-2 alebo MPEG-4) idú v týchto štátoch:
Česko:
Rakúsko:
Poľsko:
Maďarsko:
Ukrajina:
Vysiela na Slovensku už nejaký DVB-T vysielač aj vo formáte MPEG-4?
no na začiatok postačí:ČT1,2,4,24-ak bude v CA signál :)
pozor start je iba verejnopravneho multiplexu start 2. ceskeho dvb-t multiplexu je na lysej hore az 30. 04. 2011 na CH 37 po vypnuti analogovej ct 1
malo byť zvedavý- ý a á sú vedľa seba :)
V Čadci ide na 37.kanáli z Lysej Hory program ČT1.na sídliskách Kýčerka a sídlisku III. dokonca aj na drôt alebo teleskop,tak som zvedavá ako pôjde DVB-T
Lysá hora štart :plán 30.júna 54 k 25 kW.
analogovy signal CT1 na 37.kanale ide v KNM v dobrej kvalite na izbovej antene, bez problemov aj v ZA (izbova umiestnena na balkone+predzosilňovač), tak aj s digitalnym signalom s toho vysielača nemal by byť problem. Spustia DVB-T nekedy v polovicy tohto roka, asi koncom jula.
příliš schované za kopcama... Ostrava mrtvá, možná až se spustí Lysá hora, ale to by taky muselo přeskákat několik kopců... těžko říct, spíš bych řekl že je to zabité
caute a neviete niekto ci sa da na kysuciach konkretne v KNM chytit nejaky cesky multiplex ?????,,diky za odpovede
Mne na DTV-401T tiež nezobrazuje silu na jednotlivých kanáloch, kde je analóg. Zobrazí ju iba ak tam je prítomná aj kvalita.
tak ako som pisal tak to vidim ja naozaj som to este nevidel no verim aj tebe ze to moze byt tak ako vravis ty na niektorych set-top boxoch
Mam niekolko STB a par USB prijimacov a ak si nastavis 25 kanal tak mi silu signalu ukaze ktorykolvek prijimac. Je to proste SILA signalu, a je mu jedno aky signal tam je - ci analog, ci rusenie ...
ale mne moj set-top box hyundayi dvb-t 231 neukazuje analogovy signal hoci by bol aky silny a neviem o tom aby hociaky iny set-top box ukazoval analogovy signal
Ale no...
25 kanal je STV 2 z Dubnika uz dlllhe roky .. a vysiela niekolko 100kW vykonom.
Je samozrejme, ze uroven Ti prijimac ukaze kdekolvek, kde nieco vysiela, hoc aj oscilator tvojho pocitaca...
jj bol prazdny , ja mam len kvalitu signalu a bola stredna... ale to bola len chvila potom spadol , to sa opakovalo asi 3x a potom uz nic...
este to nebude treti slovensky dvb-t multiplex ale slovensky verejnopravny dvb-t multiplex
ten multiplex bol prazdny kolko bola sila signalu a kvalita signalu
pochybujem ked by to 100 percentne rusil analog
dnes rano sa mi podarilo na chvilu chytit v Presove smer Makovica treti multiplex na 25k , neviem ci uz nieco skusaju...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň