Diskusia k téme DVB-T na Slovensku
chytis doma kossuth na 99,8 MHz z kekesa
ja som z humenneho kekes este nejde az 11/2010 ake madarske forum to je
aj Kekes uz fakci ale tiez nemam box ... aspon to pisu na madarskom foru.
aaa od kial si ? Ja z okresu RA
TIA
myslim dvb-t tokaj vysielac nagy kopasz
vo verejnopravnom multiplexe budu urcite vsetky okruhy sro ale to az 30. 06. 2010 spolu s 2. multiplexom mimochodom nevie niekto ci uz ide dvb-t tokaj analog prijimam dobre a set-top box este nemam tak nemam moznost vyskusat vsade v spravach je uvedene 11/2009
respektíve nešlo teraz už ide.....a na nete som našiel aj to to http://www.zive.sk/bleskovky/vypadok-dvb-t-v-kosic…
ee od vcera nejde, teda mozno uz aj ide, ale teraz to neviem vyskusat.
Nevie niekto ci tam bude kompletna paleta okruhov SRo?Konkretne Radio_FM ma zaujima.
s Prešovom ? :-)
Košice neprevádzkuje Towercom, no Telecom Corp.
ano ma tam byt aj STV 3 zabudol som to tam napisat bankov uz nejde ci co
Aj STV3 by mohli do toho fuknut . blizi sa olympiada, co budeme pozerat :-D na teste v KE bezi STV 1,2,3 TA3,JOJ a MARK tj 6 programov. Akurat od vcera vlastne nebezi - bud to vypli alebo sa pokazilo
1. slovensky multiplex mpeg-2 STV 1 STV 2 markiza joj TA 3
na ukrajine to uz aj ide v odese v zitomire a v kiive myslim normalne vysielanie dvb-t
Trošku sa kontrolujte, keď zakladáte nové témy, zbytočne 3 rovnaké DVB-T témy. Archív diskusie má 33 podstránok tém, tak si pozrite, či už taká nie je vytvorená, lebo sa zbytočne blokuje priestor rovnakými témami.
tak potom je este ukrajina na tom lepsie ako my pretoze ona to uz ma rozdelene
No myslel som si, že toto, to ale sa ešte nevie, budú sa uzatvárať dohody s TV.
ja myslim televizie nie regiony aj tak ti dakujem za snahu
kde najdem rozdelenie slovenskych multiplexov
...tých skoro 90 percent má byť do konca marca 2010 myslím. Oni to už asi začínajú pripravovať, no a rátam, že koncom decembra tohto roka všetko hromadne pospúšťajú, ten prechodný zatiaľ.
velmi o spusteni riadneho dvb-t vysielania na slovensku do konca roka 2009 pochybujem
Všimol som si že na Velkej Vápenej 350 m.n.m pribudol nový stožiar a podla všetkého bude patriť práve Towewrcomu a podla toho čo viem by mal isť odtial verejnopravny a druhy multiplex....takže práce su spustene.....len sa o tom asi malo hovorí
stihne towercom spustit do konca roka prechodny multiplex ved ma uz necele 3 mesiace do konca roka ,Multiplex má do konca tohto roka pokryť 79,7 percenta populácie, do konca mája 2010 89,4 percenta. Druhý komerčný multiplex a verejnoprávny multiplex majú byť podľa povolenia v prevádzke do konca júna 2010. Ved nie je pocut aby towercom montoval DVB-T techniku na vysielace.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň