Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Ale veď to dá logiku....RTVS karta je na satelit, v pozemnom DVB-T2 ide RTVS bezplatne...a Plustelka nie je zasa na satelite,ale len šírená pozemne a k jej sledovaniu treba mať predplatenú kartu

Manžel tam volal .Nedá sa karta rtvs preklopiť na platenú plustelku ale presne kartu plustelka je možné používať cez sat pre estévečka.

Neveim, mám kartu RTVS, ale mám ju ako klasickú kartu RTVS, nie ako plustelku. Ale počul som skôr opak, že na karte plustelka (ak nie je registrovaná) ide cez satelit RTVS rovnako ako na klasickej karte RTVS. Opačne to teda ide (karta plustelka funguje ako karta RTVS), ale či sa dá aj RTVS karta použiť ako plustelka, neviem. Čo chceš pozerať? Markízu? TA3? Je to 5.90, v akcii asi 4.90, či koľko mesačne. Predpokladám, ak máš kartu RTVS, tak asi máš aj satelit. Ak máš prijímač s UNI a podporuje CONAX, tak si daj kartu Antik sat (v Nay je od 1.50€) a predplatné na 1 mesiac je 0.99€. Ide tam komplet RTVS, JOJ, Markíza, ako aj ČT a tiež menšie Primy a Barrandov (tie ani v plustelke nejdú) akurát sateltnú anténu musíš pretočiť z Astry 23.5E na Eutelsat 16E.

Dobrý deň prosím vás chcela by som sa informovať mám kartu RTVS 1.2.3.a počúla som že taká karta sa dá zaregistrovať ako platenú plustelku.Je to pravda či len mýtus?

Nova Sport 1 HD a NGC pôjdu voľne do 31.01.2021 v Plustelke.

V Plustelke je dlhší výpadok Eurosportu 1 a 2, nejdú už od 08.12.20 17:00.

TV Lux vysiela v mux2 v sd kvalite s odkazom v epg na preladeníe v HD.

Vazeny zakaznik, od 1.1.2021 Vam v balicku Plustelka Standard prinesieme este kvalitnejsi zazitok v podobe stanic Nova Sport 1 HD, AMC a National Geographic, ktore nahradia Eurosport1, Eurosport2, Discovery a film+. Viac informacii na www.plustelka.sk/zmena1. Ak so zmenou nesuhlasite, mate zachovane pravo na odstupenie bez sankcii. Vasa Plustelka.

Také haló okolo DVB-T2. Kôli aktualnej ponuke až štyroch programov sa mi neoplatí spustiť ani automaticke vyhľadavanie kanálov.

Od 02. septembra 2020 vysiela v rámci ochutnávky Plustelky dočasne voľne stanica Minimax Promo v DVB-T Mux 2 a Minimax v DVB-T2 Mux 4.
Zdroj: http://power.szm.sk/

Dnes bola odstránená TV KošiceDnes z K39 muxu AVIS. Na K44 vysiela naďalej spolu so Senzi

70s, 80s a 90s ide aj na NOW 70s, NOW 80s a NOW 90s voľne na Astre 28.2E v EU zväzku teda aj na bežnú parabolu v Európe. A na to môže stačiť aj karta RTVS zadarmo alebo Antiksat za 0.99 € ak chcete teda aj naše programy a samozrejme natáčanie paraboly. A ešte je tu aj Stars TV (Hotbird 13E) a Gold TV (Htbird 13E) a škoda, že končí 4fun Gold hits (nahradí ho 4fun kids). Inak končí FTA aj Supertennis HD na HB 13E.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň