Diskusia k téme DVB-T na Slovensku
V Plustelke je dlhší výpadok Eurosportu 1 a 2, nejdú už od 08.12.20 17:00.
TV Lux vysiela v mux2 v sd kvalite s odkazom v epg na preladeníe v HD.
Vazeny zakaznik, od 1.1.2021 Vam v balicku Plustelka Standard prinesieme este kvalitnejsi zazitok v podobe stanic Nova Sport 1 HD, AMC a National Geographic, ktore nahradia Eurosport1, Eurosport2, Discovery a film+. Viac informacii na www.plustelka.sk/zmena1. Ak so zmenou nesuhlasite, mate zachovane pravo na odstupenie bez sankcii. Vasa Plustelka.
Také haló okolo DVB-T2. Kôli aktualnej ponuke až štyroch programov sa mi neoplatí spustiť ani automaticke vyhľadavanie kanálov.
Od 02. septembra 2020 vysiela v rámci ochutnávky Plustelky dočasne voľne stanica Minimax Promo v DVB-T Mux 2 a Minimax v DVB-T2 Mux 4.
Zdroj: http://power.szm.sk/
Dnes bola odstránená TV KošiceDnes z K39 muxu AVIS. Na K44 vysiela naďalej spolu so Senzi
70s, 80s a 90s ide aj na NOW 70s, NOW 80s a NOW 90s voľne na Astre 28.2E v EU zväzku teda aj na bežnú parabolu v Európe. A na to môže stačiť aj karta RTVS zadarmo alebo Antiksat za 0.99 € ak chcete teda aj naše programy a samozrejme natáčanie paraboly. A ešte je tu aj Stars TV (Hotbird 13E) a Gold TV (Htbird 13E) a škoda, že končí 4fun Gold hits (nahradí ho 4fun kids). Inak končí FTA aj Supertennis HD na HB 13E.
Je škoda, že ho chcú obmedziť resp. rozdeliť na MTV 80s a MTV 90s.
Podľa mňa tie dekády mohli na 1 kanáli koexistovať - pokojne mohli pridať aj 70. a 60. roky, neurazili by dokonca ani 50.
Hm...
No je to škoda, že VH1 Classic končí, aj keď som to moc nepozeral, ale mal som to rád a podľa mňa by to vôbec nemalo nikdy skončiť, lebo na tú éru 70., 80. a 90. roky by sa nemalo zabúdať, lebo to bolo najlepšie obdobie v histórii populárnej hudby. A teraz ako že čo si myslia? To odteraz už budú zvlášť, že na jednej stanici 80. roky a na druhej 90. roky? A čo 70. roky? Ja sa ešte pamätám, že tri dekády boli spojené dokopy a bolo to fajn. Jaj. Čím ďalej tým len horšie. Nič by sa nemalo meniť. Nemám rád takéto zmeny a myslím si, že nie som jediný.
VH1 Classic končí!
Od 1.9.2020 pôjde namiesto toho MTV 80s a končí rovnako aj MTV Rocks (pôjde MTV 90s) :-(
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň