Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

ja chytam Dubnik (K25) i Makovicu (K59) , ale asi hej mozno ze to uz spustia i v Presove ( K25 i K59 ) konecne :)

Dnes opäť nejde v Prešove MUX1 zrejme sa chystá spustenie MUX2 a VP tak to s tým súvisí či?? Bez problémov ide akurát Dubník.

Ja sa ešte vrátim k vypnutiu Krížavy. Dnes som sa konečne k tomu dostal a zoznam na stránke STV neklamal. Aj po vypnutí analógovej STV2 z Krížavy prevádzače Čadca I (k25) a Čadca II (k22) stále vysielajú! Občas sa v obraze objavuje štvorčekovanie, čo by mohlo naznačovať zdroj signálu.

U mňa v Zlatej idke verejný mux na 25k(Dubník ide v pohode) ale mux 2 z Makovice ani náznak

musim pockat kym skoncia serialy na Markize /manzelka sleduje/, potom pojdem naladit... aha Sibena Hora? skusime...

Trocha som sa nechal uniesť fórom..mala by to byť Šibená hora, spustené v predstihu.

Tak , že Prešov už funguje ako predtým. Som zvedavý , či spustia MUX2 a VP MUX v predstihu alebo v oneskorení ako Makovicou.

nejde ešte snina skuste niekto kto ste v tomto regione?

zrazu mi ide len Dubnik ch 25....cas 14.30

Dziękuję za odpowiedz. Napisz czy w tej antenie siatkowej masz zamontowany jakiś przedwzmacniacz dopuszkowy i czy dodatkowo jeszcze jakiś wzmacniacz pokojowy. Jeżeli tak to napisz typ: anteny siatkowej, i pozostałych urządzeń wzmacniających. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

už odpojená..iné TV z tejto kóty tu nechytám.

mali vypnúť analóg zo Sitna, až na STV1.

Makovica CH 59 w Humennym na laptopie 100 %. Z CH 64 miałem na laptopie kłopoty. Sito bez wzmaczniacza na balonie 2. piętro.

Ja tomu tiež tak rozumiem. Ale ja som Robertovi ešte predtým napísal, že mám Hyundai DVB-T 231 a každý ukazuje kvalitu rovnako. Popravil som si anténu a mám 91 %. CH 25 mám iba 66 %, prože mi cloní blok a CH 64 89 %. Sila je okolo 50, mení sa. To všetko je v Humennom. Porúbka je zachytená na videách.

Makovica nadaje 15,849 kW V. Film z Porubky http://www.youtube.com/watch?v=8Vcr1NdB-ZA

Mam pytanie do Ciebie kolego czy Kosice-Makowica już nadaje MUX2 bo wczoraj o godzinie 16.00 próbowałem coś łapać ale narazie była u mnie cisza. Zauważyłem też że popołudniu wczoraj mocno przycinał obraz z Kosic-Dubnik czy u Ciebie było to samo. Jeżeli Makovica nadaje MUX2 to napisz jak to chodzi u Ciebie w Porubke. Dziękuję

kvalita a sila signalu na prijimačoch je len na orientačne nasmerovanie anteny na zistenie presne urovne achybovosti signalu treba meraci pristroj ale pre bežne nasmerovanie anteny na vysielač ktory pokriva uzemie si šikovny človek poradi aj bez neho pre spravenie a zlučenie viacerych anten uš však je potrebny je otazne pri akej urovny signalu setobox ukaže 100ˇ% pri každom je to trochu inak jeden može ukazať 100% pri 70db iny može ukazať trebars len 80% ASI TO CHCEL ASI robert povedať
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň