Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Pozrite si stv text 108, ako je tam pomišané že CH 30 Zobor je STV 2.

Predstav si Hyundai DVB-T 231+stály príjem bez kockovania na hlavný smer+sito bez zosiľovača+medzi tehlovými blokmi.

Áno to môžem len potvrdiť.Ostatní z PO musia počkať až sa spustí vysielanie zo Šibenej Hory.

Ano na sidl. 3 ti Makovica pojde aj na sidl.2 a aj Kalvarii ale inde v meste nie......

Tak máme o jednu TV menej.. http://bbonline.sk/tv-13-skoncila-kraj-obnovu-nepl…

Zdravím všetkých.Makovica Mux2 59K úplne bez problémov:sila 65 kvalita 97 na magnetickú anténu pripnutú na zábradlí.Príjem realizovaný na Sídlisku 3.Príjimač prenosný Sencor SPV-6712T.Lovu zdar!

V PO na sidl. Sekcov Makovica 0%.......ani naznak ...........skoda ze MUX2 nie je na Dubniku ......

este v nedelu siel aj na pasivnu antenu v aute. Ale v kupeloch a v dlhej luke sa signal kompletne strati

ide vam MUX2 z BJ ???? odrazu z dna na den mi prestal ist............

Prosim Ta, definuj mi kvaliltu 80%. Neviem, co si mam pod tym predstavit.

Môj Hyundai v HE Má 80 %. Lepšie ako MUX1. Konečne mi ide všetko dobre aj na notebooku, pretože mal problémy z vysokými kanálmi. Škoda, že to nespustili naraz, pretože zase musím chodiť scanovať menej technicky zdatným ľuďom ako som ja.

A čo si od nich očakával? Retarďáci je slabé slovo.

pri tých ich infolinkách sedia teda podarení šašovia, keď kolegovi odporučili aby vybral zosiľovač z antény v miestach kde je slabý signál. A ešte povedia, že je všetko v poriadku s 59. aj 26. kanálom.

som si pozrel to porovnanie starého 59. kanála a nového a bol som prekvapený, že antény išli o nejakých 40 metrov nižšie, veď sa plánovalo práve naopak, že antény pôjdu vyššie.
Inak stále nič nejde ani 26. ani 59. na 26. ide 5 sekúnd 72 % sila a potom je to jednu sekundu na 0% a znova vyskočí na 5 sekúnd na 72% a tak stále dookola a na 59. kanáli len slabá kvalita a tiež tak isto.

Keby len dva mesiace, časti Kysúc budú bez Dvojky (a onedlho aj Jednotky) až do vypnutia analógu TVN z vysielača Kosztowy. Plánovaný výkon 162W pre VP MUX je výsmech. A na žiadny "dočasný" kanál s rozumným výkonom dúfať nemôžeme.

Žiaľ vyzerá to tak, že Kysuce budú bezmála 2 mesiace bez Dvojky. Čadca sa spúšťa až 29.6.2011 Termín vypnutia všetkých vykrývačov STV2 na Kysuciach je 2.5.2011. Krížava to so svojou 68 všetko nepokryje. 52. a 35.kánál z Krížavy už dnes vypli a snimi aj všetky prevádzače.STV2.

To je logické, ale STV má v zozname na svojich stránkach ( http://www.stv.sk/chillout_items/5/8/5/585511_c8df… uvedený napr. len vykrývač Čadca III (k60) a chýba tam Čadca I (k25) a Čadca II (k22). Pričom mi nie je jasné, odkiaľ majú brať signál po vypnutí Krížavy.

Nevypnu sa prevadzace spolu z hlavnym (zdrojovym) vysielacom? Alebo tam daju nejake "STB" na prevadzace a budu este nejaky cas sirit analog? Pokial viem, je na vykryvacoch nutne vymenit technologiu, co nie je nijak lacne...

Neviete, ktorý zoznam vypínaných analógových vysielačov v oblasti Žiliny je aktuálny? Pretože Towercom má v databáze iné údaje, ako sú na Digimedii. Prípadne, kde sa dá nájsť zoznam vypínaných prevádzačov, pretože v tom je ešte väčší zmätok.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň