Diskusia k téme radio KISS vysielace
nemas za co pisal som vselikade neviem ci pomohli moje e-maily ale hlavna vec je ze to od vcera ide
Konecne michalovce horka hra kvalitne ze sa to da pocuvat . Dakujem zainteresovanym , ze to konecne vyriesili.
signal uz slaby dost dlhu dobu robte s tym nieco
vivu myslim 99,0 MHz 1,00 kW horka H lebo scobik 88,5 MHz 10,00 kW H nejde uz tri dni vobec ida je tam sun to iste radio kiss 95,9 MHz scobik 10,00 kW H
tak tak a co hovoris na vivu v predchadzajucom prispevku mam chybu neako ma byt nejako
od vcera uz ide horka 97,0 MHz 5,00 kW H radio kiss len neako velmi slabo 92,6 MHz brezova 0,50 kW H radio kiss tiez neako slabo a na 104,1 MHz presov monoblok 1,00 kW H nejde uz dost davno rds
horka 97,0 MHz 5,00 kW H radio kiss nejde uz asi tyzden sak co aspon mame na zempline 96,9 MHz kralova hola radio regina bb 30,00 kW H
Zrejme to uz je nedaleko spustenia ked to tam stale maju zavesene
Prečo radio Kiss na svojom webe uvádza vysielace ktore este ani nespustili a este ktomu napisu postup na naladeni co si myslia , že sme tu taky debili ze si nevieme naladit radio ,preco tam nedaju poznamku,že su to planovane i ked uz su tam zavesene od spustenia ich noveho webu ved tieto vysielace mali byt spustene uz davno tak kde je problem???
89.0 Rožňava
97.8 Medzilaborce - Panská Kýčera
97.8 Stropkov - Vrch Baňa
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň