Diskusia k téme Rádio.sk
včuľ, podľa stavu Icecast servera:
Current Listeners: 3
Peak Listeners: 26
určite sa nedá povedať že nikto :)
Áno, počúva. Eugenova rodina a občas možno aj Ty :-) No ťažko môžu mať viac poslucháčov, keď nikto o rádiu nevie
Musím povedať, že hrajú fajn muziku, o kt. iné rádia nemajú ani poňatia..
V skratke povedané, neprichádzame o nič... Moderátora počúva rodina a známi....to je asi tak v súčte všetko:)
Medzi 10 - 15h bezi moderovane vysielanie: Online SK s Eugenom. Eugen vysiela naplno, uz len keby tych posluchacov mal :) Dnesnu relaciu v premiere pocuvalo v priemere 10-14 posluchacov. Novy majitel nenaplnil abmicie k 1.2. spojazdnit novy web, zacat s propagaciou radia. O co prichadzate, ked si vysielanie nenaladite, si mozeme vypocut tu: http://i.mixcloud.com/CGLcA7
100 ludi? to si este optimista, dnes dopoludnia maju peak 8 posluchacov ... ja mam celkom rad Eugenove vysielanie, no inet radia nemaju na ruziach ustlane v nasich koncinach
Skusil som vsetky 3 kvality mp3 streamov (myslim oznacene winamp). Ak tam bolo este cosi ine, prehliadol som to. V kazdom pripade samotne radio by malo uvadzat len korektne adresy.
Asi si neskúšal všetky linky, lebo je to jedna z liniek na radio.sk. Označená je ako iTunes/Winamp
Diky, ta linka funguje. Zvlastne, ze nefunguju linky uvedene priamo na stranke radio.sk
Toto keď si dáš do prehrávača, by Ti malo ísť: http://www.radio.sk/fileadmin/template/player/play…
Tiež by bolo na mieste keby redakcia vrátila rádio do zoznamu a keby sa rádio vrátilo do aplikácie radia.sk
Mne uz dlhsiu dobu nejde spustit ani jeden so zivych streamov.
Eugen odisiel z Anteny a tak sa opat zacal venovat tomuto projektu. Obcas si to radio zapnem. Playlist maju siroky, zaujimavy, netvrdim ze to radio nema potencial. Je ale vidiet, ze im chybaju peniaze na marketing a reklamu, pretoze nikto o nich nevie. Na faceboku su aktivni, ale komenty a like su tak max do 10 ludi. Je teda jasne, ze to radio nepocuva vela ludi. Tipoval by som dennu pocuvanost okolo 100 ludi. Viac nie
Aj to len náhodou, keď som surfoval po songsteri a všimol som si, že tam toto rádio figuruje a dokonca má aktuálny playlist :)
Zaujímavé že po mesiaci si niekto všimol že sa tam niečo vysiela :-) No uvidíme do kedy :-)
Funguje este tento projekt? Stranka funguje, prehravac sa tvari, ze cosi prehrava, ale nie je nic pocut. Na webe som nenasiel ziadne spravy o skonceni tohto projektu.
neviete ci este toto internetove radio vysiela ???
Stale im vypadava signal, takze nie vzdy su onair. Vecerne relacie uz nemaju, takze je to slabe. Je zazrak, ze ich niekto pocuva a ze oni vysielaju. Stream zvuku im zabezpecuje server play.cz, kde sa da pozriet aj statistika pocuvanosti. Max posluchacov mali 80, co je nic moc.
To radio aj niekto pocuva ??? Este ked zacinali tak som obcas pocuval vecer Virsika (mal tam neaku hitparadu) + niekedy Mirca. Potom sa myslim, ze odmlcali a odvtedy som ich nemal zapnutych ani raz. Mam ich aj na FBooku. A vzdy, ked tam hodia neaku otazku tak tam maju tak maximalne 10 odkazov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň