Diskusia k téme Rádio.sk
tak skončiť zo dna na den je dosť silná káva....ale asi to malo objektívnu príčinu....každopadne je to škoda lebo hudobne a programovo malo toto radio čo povedať.....
že dnes medialne.sk vydá o tom článok.
Mirec to potvrdil na facebooku. Citujem: "Priatelia vzhladom k tomu ze som od rana dostal asi 250 mailov sms a fb sprav ...je mi luto ale radio.sk je minulost s cim ja nic nespravim je mi to luto ale nemozem za to.."
tak som ich už nenašiel ani na Facebooku...
Na stránke radio.sk v pravo hore je žltý pohyblivý text s týmto znením: --- ice not available. Try again later. ---
Dnes na Facebooku od nich nič nebolo...takže...neviem čo sa deje...
Ráno som to zapínal tesne pred 10:30 a nič...neviem odkedy presne nejdú...
Zo stranky zmizli Sutaze, sekcia Ludia. Kto vie co to znamena. Sice som ich nepocuval casto, ale taka Betonovka alebo Love Chart s Virsikom mali svoje caro. Isli bez reklam a tak mozno aj peniazky dosli.
to naozaj skoncilo ? to tym padom nebude ani ich krst ? alebo je to vari oficialny zaciatok ??? Ak je to tak, ze koncia tak to je naozaj smola, lebo stacilo ak by spravili poriadnu reklamnu akciu a urcite maju sancu na uspech..
Nefunguje im ani facebook a Braňo Jančich už nie je konateľom tohto radia.
Andy skade máš info? Lebo na web stránke zatiaľ nezverejnili nič. A je tam aj pozvánka na krst rádia to by ho už nestihli ani pokrstiť.
Bohuzial, je to pravda... Radio.sk skoncilo svoje vysielanie..
Je to blbost.Uz viac krat sa stalo,ze sa im nieco pokazilo a riesili to az ked mal prist rano moderator.Podla mna len vypadol server.To sa stava....NIc nove pod slnkom.Aj ten pocitac vyrobil len clovek a moze sa pokazit.
tak, a uz je po radio.sk...koniec, finito...
urcite priestor v eteri maju. Len minule som ich pocuval a idu takmer bez reklam. Otazka je z coho vobec zuju. Prevadzka internetoveho vysielania je urcite nizsia ako ta terestrialna, ale ludi platit musia tak ci tak. Ved uvidime o rok. A podla stranky play.cz cez ktore ide ich stream maju pocuvanost cca 200 ludi denne a to je mizerne malo
http://www.play.cz/statistiky-radii/radiosk
Ja si myslim, ze maju svoj priestor v SK eteri .. ale do terestrialneho vysielania sa urcite tlacit nebudu ... su tam ludia, ktori to robia skor uz le pre radost, potesenie a zabavu .... myslim, ze pockaju az na digitalne vysielanie (pokial doziju), pretoze zatial ficia bez reklamy
na pobavenie. :-D http://www.youtube.com/watch?v=5uXh083AYGM
som zvedavy kam by mal by tento projekt smerovat, aj ked mu chyba vacsia reklama, kazdopadne celkom fajn internetove radio
Neboj sa, s veľkou pravdepodobnosťou sa nemusíme obávať že toto rádio môže byť v éteri
myslite ze sa toto radio bude uchadzat aj o realne frekvencie ?
Rádio.sk začalo vysielať 11.11., takže zatiaľ vysiela len zhruba dva a pol mesiaca ;)
A inak, nemal sa tam už objaviť aj Julo alias Python?
som sa dozvedel o tomto radiu len nedavno, ale vsetko legendy na ktorych som vyrastal, takze superrr
Co hovortite na RADIO.SK po 3 mesiacoch vysielania ???
TOTO je tyyyyym co chcuuu stare dobre hudaakove sraandičky,,TUTO JE!!!!!,,tuto maaaate na RADIU.SK,,,"!!!..yeeah..len keby bolo toho VIAAC!!!!nie len po vecerooch...........haaalo robte s tyym nieeco,,,nech FRACIA AJ NADALEJ STARE DOBREEE ´´FTIPY´´MISA HUDAAKA!!!!!!!!!!!!!X
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň