Diskusia k téme Hľadá sa názov piesne
Volá sa V síti ;) Od FROM ;)
DObry
zacali sme v robote pocuvat slager radio
Nepozna niekto piesen: speiva sa Tam milujem život milujem doborty, kazde rano vstavam do robtoy aby som prezil
diky za radu
prosim, ako sa vola ta pesnicka z minuleho roku(leto) v ktorej spieva slovenka blondina s cernochom priatelom? dakujem :)
Zdravím priatelia..ide o dlhodobo hladaneho interpreta ..pravdepdobne Norsko alebo Svedsko..2 rok na tom pracujem no bez uspechu..ak by ste vedeli poradit..vopred vdaka..skladba bola nahrana z niektorej CSSR radiovej stanice..prepokladam neskore 70 a skore 80 roky..mozno aj podstatne skor.... https://www.youtube.com/watch?v=AiOpdfoMdmk
ahoj,hľadam pesničku,text piesne je slono mobil slono mobil opísať sa ani nedá,slono mobil slono mobil vojde sa doň celá trieda.je to veľmi stará detská pieseň
Hľadám jednu šialenú chorvátsku pesničku, ktorú som aj s klipom videl počas jednej noci na dovolenke v roku 2011 v nočnom prúdovom vysielaní nejakej chorvátskej regionálky. Bol tam nejaký chlap, ktorý behal po meste a žena (ak si dobre pamatám, mala ružový sveter...), ktorá šoférovala autobus (žeby Ikarus?)..Všetci sme sa na tom rehotali, ale nikto si už nespomína na to, ako sa to volalo... Viete mi s tým pomôcť? :D
Hľadám názov piesne ktorá je z roku možno okolo 2007 - 2008. Má kreslený klip a v ňom bola nejaká mafia ktorá na ulici zastrelila nejakého panáčika, bol aj v nemocnici aj zomrel bol tam náhrobný kameň ten si pamätám. Viem že tam spieval zbor a celá pesnička znela ako detský rap. Je veľmi známa ale na jej názov neviem prísť :D ... A klip je čiernobiely animovaný!
je to česká pesnička..vôbec si neviem spomenúť na speváka a názov piesne..ale vo videoklipe hrá spevák na klavíri...a hrá jedno dievča ktorému niekto bud epísať na mobil a ona bude posielať fotky a nakoniec si kamošky spravili srandu a na plese ju ponížia a klip skončí tým že ju zrazí auto..ak ju niekto pozná prosím o názov dakujem :)
Caute, neviem ci to tu funguje ale skusim to: hladam nazov pieste aj interpreta. klip je taky, ze chlapik(myslel som ze je to moby ale neni) v okuliaroch spieva do stojanoveho mikrofonu v strede nejakej ulice, okolo neho prechadzaju rozni ludia, stripterky, dokonca myslim ze tam prebehnu aj byky. Je to z cca 90tych rokov, mozno uz koncom. hladal som na YT aj google ale nic. diky za kazdu info,
Dakujem pekne je to ta co som hladala. :)
Ahojte aj ja hladam jednu piesen asi 90 roky viem zeto bol remix a urobil ho otec zo svojim dietatom bola to hitovka na kazdej disco.
Pekny vecer prajem ten duet nie je nahodou Cudzinka v tvojej zemi ? Mirka Miskechova.
Nemyslíš túto, čo chodí denne na BEST FM? https://www.youtube.com/watch?v=wzejo7ZKAEA
Nie náhodou toto?
youtube.com/watch?v=Y5AGJiya-UY
Hľadam pieseň duet českého speváka so slovenskou spevačkou (niečo ako Knechtová, Čírová). Pieseň má taký stredoveký nádych. Počul som ju teraz - február marec 2016. Vopred dík
Cavte...strasne hladam jednu pesnicku ktoru som kedysi pocuval....V klipe su 2 tipcy ktory na zaciatku klipu hodia mince do fontany a potom sa tam zjavia zenske a hlavne jedna v kozenych satach ktora tam tancuje a vlastne to je ta spevacka ? netusim ako sa to volalo a lame mito hlavu uz dlho :D dikes all
zdravim kto mi pomoze naist jednu skladbu zhanam ju uz 5 6 rokov zhanam niejakeho skusenejsieho fanatika zaplatim za inf viec inf prosim ozvite sa thank you
poradí mi niekto, hľadám pieseň s refrénom ... ó Izabel, Izabel slnko...
mne sa stále marí, že ju spieval Konárik. Neviete niekto text
Pre nefunkčný link dodávam názov skladby:
George Boy - Everything i own
Možno si si pomýlil Communards so skupinou Culture Club a Jimmyho Somervilla s Georgom Boyom. Možno len tak zo srandy si vypočuj toto reggae: https://www.youtube.com/watch?v=Xth0Ud8GTpg
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň