Diskusia k téme Hľadá sa názov piesne
To že sa niektorá skladba na nejakú podobá sa čím ďalej tým viac bude stavať častejšie, veď samotná melódia je kombinácia nejakých tónov, ktoré sa raz vyčerpajú. Pre mňa je však podľa mňa snáď úplne podobná skladba od Paľa Haberu Je to vo hviezdach so skladbou We Built This City od Starship. Podobnosť len čisto náhodná? Alebo je to len môj nesprávny pocit?
"nrnr(neregistrovaný, 78.141.97.xxx) 23.05.2017 18:13
Neviem si spomenúť... Nedávno som počul jednu pesničku od Elánu - Guľový blesk a refrén mal melódiu neskutočne podobnú nejakej skladbe, na ktorú si nedokážem spomenúť. Nepripomína vám to niečo?"
Odpoveď dosť značne neskôr, ale trefná: Áno, pripomína, melódia sa nedá zatajiť, Elán má viacero takých "zlátanín" zo svojich i iných pesničiek. Napr. myslím si, že stužková má refr. velice "blízky" jednej pesničke od skupiny Sam The Sham and The Pharoahs...
Dobrý deň hľadám názov tejto skvelej hudby z videa YouTube ktorý má tento názov Lezecký kurz pro deti - YouTube.
S pozdravom Mário Balco.
Dobrý deň. Dnes som po rokoch počul pieseň: Zora Kolínska - Edison: Hudba: Bigazzi Text: Tomáš Janovic Hrá: Vivat 1973. Zaujíma na však názov talianského originálu. Hľadal som na internete aj vtextoch pána Janovica, ale nenašiel som. Vopred ďakujem. Pekný deň.
09:36: Rag N Bone Man - Skin /// 09:40: Maroon 5 - She Will Be Loved /// 09:44: Justin Timberlake - Cant Stop The Feeling ... BTW, tu je playlist: https://www.radia.sk/radia/expres/playlist
Hľadám názov tejto Anglickej hudby ktorá bola dáko ráno o tomto čase 09:40 hod asi na rádiu Expres, pretože sa mi veľmi páčila. S pozdravom Mário Balco.
viete niekto poradiť ohľadne tohto: Vo vysielaní TV Rebel spomínali hudobnú skupinu, ktorej meno foneticky - hovorovo znelo ako: Mejbauc alebo Meinbauc. Viete o akú skupinu môže ísť a ako sa píše?
Dobrý večer aký má názov táto pieseň z tohoto videa YouTube túto hudbu ktorú hľadám na YouTube s takýmto názvom KOŽENÉ BUNDY NICOL I Nová kolekce 2016/2017 - YouTube.
S úctou Mário Balco.
Nedávno som počul jednu pesničku od Elánu - Guľový blesk a refrén mal melódiu neskutočne podobnú nejakej skladbe, na ktorú si nedokážem spomenúť. Nepripomína vám to niečo?
Ahoj, mozete mi poradit...ta pesnicka hrala v nedelu 30.4.2017 okolo 12:20 a moderatorka ju oznacila ako porozchodovu baladu...spieva nejaka Anicka....pozná niekto tu pesnicku. Dakujem.
Zdravím Vás chcel by som vedieť názov tejto dobrej hudby
z video stránky YouTube ktorý má tento názov
KOŽENÉ BUNDY NICOL I Nová kolekce 2016/2017 - YouTube.
S pozdravom Mário Balco.
ked bude najblizsie, napis si cas a chod sem: https://www.radia.sk/radia/europa2/playlist
alebo shazam / soundhound
Ahoj hladam pesnicku hravajuju na europe 2 aj tri krat za den spieva tam len zena je dost rytmicka a v texte spieva wow nananaje ak bi nahodov niekto vedel dakujem
ked uz tu ziadate, trak aspon dajte co najviac detailov. radsej viac takych ktore su nanic ako malo. ako keby som ja napisal ze "hladam skludbu asi 3 minuty dlhu ktora sa uz hrala v radiach"
Hľadám názov piesne alebo autora kde sa trikrát spieva c'mon. Bola by som vám vďačná keby ste mi pomohli.
PS. Nespieva ju Kesha.
a HLAVNE, toto nie je web ZIADNEHO konkretneho radia, takze "hadam to bolo u vas" nema ziaden zmysel. ak to bolo 93.3, to ma na slovensku podla zoznamu len Lumen, napisal by som tam (aj zanrovo by to mohlo pasovat).
čaute,pre všetkých čo nieco hĺadajú a nevedia,čo práve hraju,skúste použit túto apku https://www.shazam.com/
Ahojte, hladam nazov piesne, ktora hrala 14.4. niekedy medzi 14:55 - 15:00. Nedalo sa zistit nazov radia, slo o 93,3 MHz, takze hadam to bolo u vas. Bola tam operna spevacka, klasicka hudba, najkrajsia piesen aku som kedy pocula. Dufam, ze ju najdem!:) lucia
Ahoj hľadám názov interpreta pre jednu pieseň. Viem že pieseň sa volala Radio a neviem ju nikde najist. Bola v angličtine. Bol to hit cca 4-6 dozadu.
Dobrý večer. Prosím, netuším ako sa volá pesnička. Má anglický text a v klipe je pár a bežia tam čísla, kolkokrát sa pobozkali, pohádali, mali sex, jedli, boli odlúčení. Dakujem
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň