Diskusia k téme Rádio Piešťany
Odpovedam ja co o tom nieco viem. Na 104,3 radio Piestany nevysiela, ak si to chytil, tak to niekto piratsky pusta.
Včera po ceste od sedla Havran po začiatok obce Prašník a dnes v opačnom smeru na 104.3 hralo Rádio Piešťany aj s RDS. Tí, čo len kopírujú tabuľky by si mali sem tam pustiť rádio a preladiť ho. Ja som ladil F1 (104.5) a zastavilo mi to tesne pred. Moja otázka trvá a nech odpvedajú tí čo niečo o tom vedia a nie tabuľkokopírovači.
Rádio Piešťany aj vam prestal fungovat cez net ?
Piestany maju nevyhodu ze sa specializuju na dost maly segment posluchacov. Keby ho o nieco rozsirili, boli by na dobrej ceste podla mna.
Hudba je v pohode taká alternatíva,ale chýba mi tam hovorené slovo počas dňa aspoň ráno a poobede by mohli niečo vymyslieť...
Podľa mňa je to hybrid medzi drahým internetovým streamom a lacným FM rádiom. Takže by sa mali rozhodnúť, buď znížiť náklady a zostať len na streame, alebo investovať a urobiť poriadne FM rádio. Mne takéto rádio síce čas od času vyhovuje, ale nestačí to na komerčne úspešný projekt.
myslel som skor na obsahovu stranku, na to co vysielaju
zdravim vas, mozete vyjadrit nazor ku tomuto radiu? dakujem
hrajú aj skladby, ktoré iné rádia nehrávajú a to je na tomto rádiu zaujímavé
Toto rádio som ešte nepočuval zaťial celé takže neviem povedať že aké je to rádio
Tazko napisat presny datum, lebo to nezalezi od Radia Piestany..
Kedy sa objaví Rádio Piešťany v novom miestnom multiplexe z Kamzíka?
Velmi dobre viem :) Od toho ekvalizera uz len dalsich 10 rokov a bude to tam :)))
@Karlo: sice to nie je extrasuper prehravac na hudbu, ale VLC ma kvalitny 2Pass equalizer. Pripadne skus Winamp s nejakym ekvalizerom + sound solution plugin (pre zaciatok)
@Palo... :D :D :D Ty vies, preco ten smaj :D
To ma velmi tesi, ze sa ti paci zvuk Radia Piestany :) Nie, zial toto nenastavis na ziadnom programe.. Na to potrebujes poriadny zvukovy procesor, najlepsie IDTcko a hlavne dobre nastavenie, resp. dlhorocne hranie sa, nastavovanie a pocuvanie..
velmi sa mi paci ako maju nastaveny ekvalizer v radiu piestany. je mohutne vyvavazeny na basoch, skartka nadhera. by ma zaujimalo ci je si mozne tak nastavit aj zvuk doma na pc. je na to nejaky program, ktory by z mp3 spravil inu farbu zvuku cez eq. vyskusal som viac payerov /wp, winamo, gom.../ s ekavlizermi,, ale ani jeden sa neoriblizuje zdalka k tomu co ma radio piestany.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň